honzam píše:zářící blaho vědomé své příčiny. To blaho samo v sobě obsahuje utrpení jiných bytostí, ze kterého skrze mne povstává. Je to ďábelský stav vnímat to spojení obojího jako své rohaté tělo.
Takhle to asi prožíval Hitler a jemu podobní.
honzam píše:zářící blaho vědomé své příčiny. To blaho samo v sobě obsahuje utrpení jiných bytostí, ze kterého skrze mne povstává. Je to ďábelský stav vnímat to spojení obojího jako své rohaté tělo.
armin píše:honzam píše:zářící blaho vědomé své příčiny. To blaho samo v sobě obsahuje utrpení jiných bytostí, ze kterého skrze mne povstává. Je to ďábelský stav vnímat to spojení obojího jako své rohaté tělo.
armin píše:
armin píše:honzam píše:zářící blaho vědomé své příčiny. To blaho samo v sobě obsahuje utrpení jiných bytostí, ze kterého skrze mne povstává. Je to ďábelský stav vnímat to spojení obojího jako své rohaté tělo.
honzam píše:armin píše:honzam píše:zářící blaho vědomé své příčiny. To blaho samo v sobě obsahuje utrpení jiných bytostí, ze kterého skrze mne povstává. Je to ďábelský stav vnímat to spojení obojího jako své rohaté tělo.
Hitler asi těžko, protože ten byl ve spojení s Boží prozřetelností. Spíš Stalin, ten Ďábla označil za svého spojence a dobrého soudruha nebo Mao, který učil, že náboženství je opium lidstva.
Alaja píše:armin píše:
A co to avizované dnešní rande? Už jsi tam byl, nebo teprve na něj půjdeš?
Trini píše:Ale kdež, radši ji bude mučit a působit utrpení a přitom cítít d'ábelskou blaženost svého nafouknutého ega, jak to dělá správně.
armin píše:Trini píše:Ale kdež, radši ji bude mučit a působit utrpení a přitom cítít d'ábelskou blaženost svého nafouknutého ega, jak to dělá správně.
Alaja píše:A co to avizované dnešní rande? Už jsi tam byl, nebo teprve na něj půjdeš?
honzam píše: Zároveň si však myslím, že ostatní bytosti tohle vyzařování mohou vnímat úplně jinak a vyvolává v nich lásku k mojí osobě, kterou mě mohou často i zaskočit, protože sám nic takového vůbec necítím. Jejich reakce a náklonnost mi nepřijdou adekvátní tomu, co právě dělám.viewtopic.php?f=22&t=3978&start=0
Když vědomí klesne do srdce, zmizí a nastává nová skutečnost, kde není prostor ani pozorovatel, ale jen já, krása a blaženost.http://www.poradnazdarma.cz/viewtopic.php?f=265&t=30
Nic píše:A tahle blaženost není z toho, že bys kvůli ní musel nějak trpět nebo že by kvůli tomu musel trpět někdo druhý, pramení z poznání pravdy, kým skutečně jsi.
honzam píše:Nic píše:A tahle blaženost není z toho, že bys kvůli ní musel nějak trpět nebo že by kvůli tomu musel trpět někdo druhý, pramení z poznání pravdy, kým skutečně jsi.
Uděláš lépe, když o tom budeš psát na poradně těm, které to oslovuje. Díky Tobě, ale bez Tvého vědomí, se tak utrpení bude šířit dál. Tady je to k ničemu.
honzam píše:Nic píše:A tahle blaženost není z toho, že bys kvůli ní musel nějak trpět nebo že by kvůli tomu musel trpět někdo druhý, pramení z poznání pravdy, kým skutečně jsi.
Uděláš lépe, když o tom budeš psát na poradně těm, které to oslovuje. Díky Tobě, ale bez Tvého vědomí, se tak utrpení bude šířit dál. Tady je to k ničemu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků