Nic píše:Honzame, i když je všechno odevzdáno Bohu, přeci jen, kdyby se objevil někdo, kdo potřebuje Tvou pomoc, dodělat diplomku, stát se mágem, spáchat sebevraždu nebo cokoliv jiného, s čím bys mohl pomoci, tak se na Tebe vždycky ráda znovu s důvěrou obrátím.
A omlouvám se, uvědomuji si, že bych Tě měla oslovovat v ženském rodě, ale jaxi mi to zrovna nejde. Pamatuji si Tě jako krásného kluka, co připomíná Krista,
jako fousatá ženská bys mi připadal, s prominutím, vošklivej.
honzam píše:Nic píše:Honzame, i když je všechno odevzdáno Bohu, přeci jen, kdyby se objevil někdo, kdo potřebuje Tvou pomoc, dodělat diplomku, stát se mágem, spáchat sebevraždu nebo cokoliv jiného, s čím bys mohl pomoci, tak se na Tebe vždycky ráda znovu s důvěrou obrátím.
A omlouvám se, uvědomuji si, že bych Tě měla oslovovat v ženském rodě, ale jaxi mi to zrovna nejde. Pamatuji si Tě jako krásného kluka, co připomíná Krista,
Spáchat sebevraždu je jaksi v rozporu s tím, co Tě tady učím. Ten kluk možná mohl žít, kdybys netvrdila jako Merkelová, že to nějak zvládnete. Teď nevím, co jsi s ním vlastně chtěla zvládnout.
Fakt jsi mu chtěla pomoci se zabít, aby se už netrápil?
SMS od Jany píše:Nakonec to dneska vyšlo, že k němu jdu dvakrát, ale zatím to zvládáme sami, pokud by to nešlo, dám vědět, díky za ochotu. Jana
Nic píše:honzam píše:Nic píše:Honzame, i když je všechno odevzdáno Bohu, přeci jen, kdyby se objevil někdo, kdo potřebuje Tvou pomoc, dodělat diplomku, stát se mágem, spáchat sebevraždu nebo cokoliv jiného, s čím bys mohl pomoci, tak se na Tebe vždycky ráda znovu s důvěrou obrátím.
Spáchat sebevraždu je jaksi v rozporu s tím, co Tě tady učím. Ten kluk možná mohl žít, kdybys netvrdila jako Merkelová, že to nějak zvládnete. Teď nevím, co jsi s ním vlastně chtěla zvládnout.
Fakt jsi mu chtěla pomoci se zabít, aby se už netrápil?
Měla jsem za to, žes mu kdysi rozuměl, kreslil něco podobného, jako kdysi Ty. Možná, kdyby ses k němu dostal hned, jak jsem Ti volala, možná by mu to mohlo pomoci, ale pak už to nešlo.
honzam píše:Je to pro Tebe bezohledná bezodpovědná radost nebo smutek?
honzam píše:Díky. Nějak jsem Tě tehdy špatně pochopil, myslel jsem, že chceš, abych Ti pomohl zachránit jeho život v lidském těle.
Nic píše:honzam píše:Díky. Nějak jsem Tě tehdy špatně pochopil, myslel jsem, že chceš, abych Ti pomohl zachránit jeho život v lidském těle.
Proto jsem Ti volala. Měla jsem za to, že tady šance, že bys mu pomohl, aby se v něm zmobilizovaly síly k životu, byla. Pomáhal i Sarana, Helenka, kterou znáš.
Nic píše:kdyby se objevil někdo, kdo potřebuje Tvou pomoc ... spáchat sebevraždu nebo cokoliv jiného, s čím bys mohl pomoci, tak se na Tebe vždycky ráda znovu s důvěrou obrátím.
Nic píše:honzam píše:Díky. Nějak jsem Tě tehdy špatně pochopil, myslel jsem, že chceš, abych Ti pomohl zachránit jeho život v lidském těle.
Proto jsem Ti volala. Měla jsem za to, že tady šance, že bys mu pomohl, aby se v něm zmobilizovaly síly k životu, byla. Pomáhal i Sarana, Helenka, kterou znáš.
Nic píše:Maminku mého manžela rozpohybovala šikovná rehabilitační sestra. U toho chlapce šlo o úplně něco jiného. Po braní drog se u něj objevila schizofrenie a měl v hlavě dva, sebe slabého a ďábla, který, jak říkal, byl silnější a nutil ho se zabít. Několikrát se pokusil o sebevraždu. Prosil o pomoc a lékaři na rovinu řekli, že pokud se bude chtít zabít, tak není v jejich možnostech mu v tom zabránit.
Honzam byl poslední možnost, která mě tenkrát napadla, kdo by mohl pomoci, ale ani on není všemocný. Navíc to tenkrát časově nevyšlo.
Alaja píše:Prášky nezabraly? To se divím...ty přece utlumí kde co....![]()
A co změna prostředí? A nějakou pořádnou činnost, zajímavou práci, koníčka? A aby se o někoho denně staral... To nikdo nevyzkoušel?
A naučit ho správně meditovat - je to zajímavější než nějaké hloupé drogy.
Ďábly v hlavě neberu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník