Trini píše:
P.S. Jak hluboko budeš ještě padat, jen abys nějak obhájil alkoholismus a sexuání zneuživání tzv. mistry?
Já neobhajuji ani alkoholismus ani sexuální zneužívání tzv. mistry.
Ani to neodsuzuji.
Každý svého štěstí a neštěstí strůjce.
Trini píše:
P.S. Jak hluboko budeš ještě padat, jen abys nějak obhájil alkoholismus a sexuání zneuživání tzv. mistry?
Trini píše:Alaja píše::DPředtím než Buddha dosáhl stavu, ve kterém je stav milostného spojení a stav bez milostného spojení tím samým a kdy prožíval jen oceán nejvyšší radosti, prošel nejprve obdobím, kdy byl mladým princem a dokázal přinášet štěstí a radost pěti stům žen. To je samozřejmě znak dobrého zdraví, nebyl to žádný slabý chlapeček. Na druhé straně, když se pak všeho zřekl, aby mohl být příkladem, který mohou ostatní následovat, žil většinu svého života jako mnich. Nejvyšší učení ale říkají, že osvícení dosáhl v párovém spojení.
http://buddhaalaska.cz/prectete-si/
Dávám přednost jiným pohádkám.
armin píše:Trini píše:
Já neobhajuji ani alkoholismus ani sexuální zneužívání tzv. mistry.
Ani to neodsuzuji.
Každý svého štěstí a neštěstí strůjce.
Alaja píše:
A proč ti vlastně vyhovovalo to, že Tara psala, že tě miluje, i když jsi se s ní nemínil setkat? Mám dojem, že takováto platonická láska, bez osobního setkání, nemůže tu hadí sílu v ženě probudit. Jinak by v populaci byla velká spousta probuzených žen, jelikož dívky strašně rády pro někoho horují. pro zpěváka, herce, sportovce....učitele.. a přitom kde nic, tu nic.....
honzam píše:Porod proběhl v neděli v osm večer. Můj nový rekord v délce březosti je 114,5 dne. Do kozy domácí (150 dní) mi však stále ještě asi měsíc chybí. Pořád mám na čem pracovat a co zlepšovat.
armin píše:Alaja píše:
A proč ti vlastně vyhovovalo to, že Tara psala, že tě miluje, i když jsi se s ní nemínil setkat? Mám dojem, že takováto platonická láska, bez osobního setkání, nemůže tu hadí sílu v ženě probudit. Jinak by v populaci byla velká spousta probuzených žen, jelikož dívky strašně rády pro někoho horují. pro zpěváka, herce, sportovce....učitele.. a přitom kde nic, tu nic.....
Ono není radno probouzet hadí sílu předčasně, dokud člověk není schopen odolávat různým pokušením. Dokonce se důrazně doporučuje v období probouzení a výstupu hadí síly dodržovat pohlavní zdrženlivost.
honzam píše:Porod proběhl v neděli v osm večer. Můj nový rekord v délce březosti je 114,5 dne. Do kozy domácí (150 dní) mi však stále ještě asi měsíc chybí. Pořád mám na čem pracovat a co zlepšovat.
honzam píše:114,5 dne odpovídá dost přesně prasnici, takže zatím spíš selátka s pořadovým číslem 68. Stále to vnímám tak, že se rodí dvojčata holka a kluk. O šestinedělí si můžu nechat leda tak zdát. Nejdéle jsem byla prázdná 37 dní. Teď byl odpočinek možný jen v pondělí, a pak hurá do práce za dalšími dětmi. Pořád to tentokrát byla ta lepší varianta, v prosinci jsem rodila v práci. Vzhledem k tomu, že se březost stále posouvá do delších období, je pro mě těžké plánovat vhodně volno a dovolenou. No beru to tak, že v přírodě to samičky také nemají lehké.
Už mám zapsaných dost dat a dalo by se z nich vypočítat, jak se může délka do budoucna vyvíjet a k jaké hodnotě případně konverguje.
honzam píše:Tak už jsem zase v tom.
Alaja píše:honzam píše:Tak už jsem zase v tom.
No jo, že ty jsi si nevzal pilulku? To musíš, pravidelně, každý den....
honzam píše:Alaja píše:honzam píše:Tak už jsem zase v tom.
No jo, že ty jsi si nevzal pilulku? To musíš, pravidelně, každý den....
Co bych to byla za mámu? Chci to dělat pořádně a nevyhýbat se svým povinnostem, když to tak příroda zařídila.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků