dodo píše:Tá prax sa počíta v súčte všetkých mojich predchádzajúcich inkarnácií, alebo sa ráta iba táto, práve aktuálna ?
ryunin píše:V tomto životě.
Všechny předcházející inkarnace jsou v něm stále přítomné.
dodo píše:Tá prax sa počíta v súčte všetkých mojich predchádzajúcich inkarnácií, alebo sa ráta iba táto, práve aktuálna ?
ryunin píše:V tomto životě.
Sophie’s sister – Inge Scholl – documented her execution in her book The White Rose: Munich, 1942-1943 (1983). She claimed that the day of her execution Sophie entered the room ‘slowly, relaxedly, and [with a] very upright’ posture (Scholl 1983). Unlike her brother Hans, she accepted the candy that she was offered ‘cheerfully’ claiming “Oh yes, of course, I didn’t have any lunch”; she had visibly lost weight since she was arrested, but nonetheless ‘her face revealed a marvellous sense of triumph’ (Scholl 1983). Sophie Scholl was guillotined at the age of twenty-one.
ryunin píše: Nebylo by správné upřímně napsat, že zen prostě nemůžete respektovat? A přestat tudíž psát na forum o zenu?
ryunin píše:Dodo, tohle je forum o zenu, zen podle tebe není učení Buddhy, tak proč sem něco píšeš? Zen je o tom, co děláš tady a teď, ne o tom, co jsi dělal v minulých životech.
Pokud nerespektuješ učení zenu, prosím, nepiš sem. Díky
Zdeněk:
Boha nikdy nikdo neviděl
Alaja píše:Z poradny:Zdeněk:
Boha nikdy nikdo neviděl
Trini píše:Tak, jak si ho lidé obvykle představují, tak ho neuvidí. Jak si říká, to je dobré, co jsem stvořil.
Alaja píše:Trini píše:Tak, jak si ho lidé obvykle představují, tak ho neuvidí. Jak si říká, to je dobré, co jsem stvořil.
Ještě záleží na tom, kterého Boha vlastně chtějí vidět...![]()
Podle toho, kolik je na Zemi náboženství, to vypadá, že lidi uctívají to, co si zakladatele jejich církví vysnili a vizualizovali.....
každý něco jiného.....
Alaja píše:Trini píše:Tak, jak si ho lidé obvykle představují, tak ho neuvidí. Jak si říká, to je dobré, co jsem stvořil.
Ještě záleží na tom, kterého Boha vlastně chtějí vidět...![]()
Podle toho, kolik je na Zemi náboženství, to vypadá, že lidi uctívají to, co si zakladatele jejich církví vysnili a vizualizovali.....
každý něco jiného.....
zabanovanej píše:Má kritika je všeobecně známá a psal jsem ji sem alespon tisíckráte,
prostě nelze fakovat karmajogu,
co kdo vyšle to se vrací,
takže výsledkem takovýchto sadhán jsou pak dobroserové typu Ježíše nebo Budhy,
to je karmickej zákon, já to nevymyslel....
Kromě kritiky mý vosoby a moje banování,
jse se nezmohli na to, aby jste tuto mou kritiku vyvrátili,
to by jste totiž museli vyvracet karmický zákon...
a Jana se mně bude opět po stopadesátý bude ptát, proč je kritizuji,
a dodo se mně bude ptát na mý motivace,
jestliže po letech duchovna neovládáte ani nejzákladnější základy
Nic píše:A jelikož na Poradně zabanovaní nemohou na rozdíl od Inspiruj ani číst, tak Ti píšu tady.
Trini píše: Na Poradně by samozřejmě mohl anonymně i psát.
Nic (Jana) píše:Čím jasnější je, kdo jsi, tím svobodnější to všechno je.
zabanovanej píše:to je karmickej zákon, já to nevymyslel....
Trini píše:Úplný začátečník se může domnívat...
Trini píše: Tuto karmu tvoříme každým slovem, které proneseme, každou myšlenkou a každým naším činem. A všechno to, co kolem sebe vytváříme se odráží ve světě kolem nás, který je projevem lidské vůle.
Zpět na Fórum - úvod, nápady, připomínky, technické věci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků