Nic píše:
pouze jak se jeví realita v iluzi oddělenosti.
Jo, píšeš o tom svoje představy. Ale klidně si to představuj, jak chceš, stejně jinak nemůžeš.
Nic píše:
pouze jak se jeví realita v iluzi oddělenosti.
Trini píše:.
Ale zatím se jen navážíš do Petra a do mne. To je zřejmě to jediné, co ti jde.
armin píše:a ne jen posuzováním druhých?
Nic píše: Když píšu o iluzi oddělenosti, tak píšu o oddělenosti, která je iluzí.
armin píše:
27.6.2020 Lessons learned
Potvrzuje to moje rozhodnutí, že je opravdu ztrátou času a energie nadále s nimi něco probírat či diskutovat.
viewtopic.php?f=22&t=4080&p=37328#p37328
Trini píše:armin píše:a ne jen posuzováním druhých?
Vždyt' už nic jiného neděláš v poslední době. Fakt si to neuvědomuješ?
armin píše:Trini píše:armin píše:a ne jen posuzováním druhých?
Ty opravdu nedovedeš normálně odpovědět na otázku?
Já neposuzuji druhé, ale cestu, kterou reprezentují. Třeba tu kterou aktivně reprezentuje Vostál a pasivně ty, která je něco mezi cestou medvídka Pů a tříprsťáka Bondyho.
To jsem si nevymyslel, k tomu se tu Petr často sám hlásí, když zrovna nepíše Janě nebo někomu jinému, jak jsou pitomí a pod. .
armin píše:Trini píše:armin píše:a ne jen posuzováním druhých?
Ty opravdu nedovedeš normálně odpovědět na otázku?
Já neposuzuji druhé, ale cestu, kterou reprezentují. Třeba tu kterou aktivně reprezentuje Vostál a pasivně ty, která je něco mezi cestou medvídka Pů a tříprsťáka Bondyho.
To jsem si nevymyslel, k tomu se tu Petr často sám hlásí, když zrovna nepíše Janě nebo někomu jinému, jak jsou pitomí a pod. .
Alaja píše:
Přemýšlím, zda jsem tě náhodou v té Praze přece jenom nepotkala také...
Potkala jsem tam tenkrát pomalu kdekoho, kdo stál za setkávání, nebo alespoň za jedno potkání. Nemáš nějakou svou fotku, starou tak 30 let, kterou by jsi tu mohl uveřejnit?
armin píše:Alaja píše:
Přemýšlím, zda jsem tě náhodou v té Praze přece jenom nepotkala také...
Potkala jsem tam tenkrát pomalu kdekoho, kdo stál za setkávání, nebo alespoň za jedno potkání. Nemáš nějakou svou fotku, starou tak 30 let, kterou by jsi tu mohl uveřejnit?
Před 30ti lety jsem chodil jen k Tomášovům a na jejich přednášky do Lucerny. S nikým kromě dlouhodobých souputníků jsem se nebavil.
armin píše:Osobně neznám.
Trini píše:armin píše:Osobně neznám.
A máš nějakou fotku, na které jsi společně s E. Tomášem?
Trini píše:
Trini píše:Trini píše:armin píše:Osobně neznám.
P.S. Proč nepošleš Evě a Alaje svoji 30 let starou fotku na soukromou zprávu, když by ji tak rádi viděly?
Eva Nada píše:Armine a s Lídou se znáš osobně?
Eva Nada píše:Já bych spíše ocenila osobní přístup, který, podle mě, nejde ničím nahradit....,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník