Je spousta situaci, kdy tento vyrok aplikovat nemuzeme, treba kdyz nam hori pod nohama, tak nejdriv uskocime .
vostalpetr píše:4. Přišel jsem zde žít správný život, a ovlivnit ostatní ke stejnému správnému stylu života.
.................................................................................................................
no a není tohle náhodou samotný princip DEMOKRACIE ???
ŘEKL BYCH ŽE JO.....
Petr píše:watta píše:Myslim ze tim Abraham nemyslel to povsimnuti a nenasledovani, ale skutecne aktivni kritizovani, az tlaceni proti uspesnym lidem, proste rezistence, odpor, vzdor proti "nespravedlive" uspesnym lidem, zatimco ja jsem "nespravedlive" neuspesny, protoze kdyby byla na svete spravedlnost, tak ja jsem uspesny a ti mizerove podvodnici jsou neuspesni.. a stejne ke vsemu tomu bohatsvi se dostali pres podvody a odiranim ostatnich chudaku, presne takovych jakym jsem ja..... atd atd atd.. takova mala ukazka aktivniho kritizovani
nemohu kritizovat úspěšné lidi za jejich úspěch a dosáhnout při tom sám svého úspěchu
Lída píše:Je spousta situaci, kdy tento vyrok aplikovat nemuzeme, treba kdyz nam hori pod nohama, tak nejdriv uskocime .
Aha, takže ty výroky zřejmě nevyjadřují určité zákonitosti, které by platily obecně, jako jiné zákonitosti třeba v oblasti fyziky
Tím pádem není jasné, kdy to platí a kdy ne
watta píše:jako že: nemohu kritizovat úspěšné lidi za jejich úspěch a dosáhnout při tom sám svého úspěchu.
watta píše:Lída píše:Je spousta situaci, kdy tento vyrok aplikovat nemuzeme, treba kdyz nam hori pod nohama, tak nejdriv uskocime .
Aha, takže ty výroky zřejmě nevyjadřují určité zákonitosti, které by platily obecně, jako jiné zákonitosti třeba v oblasti fyziky
Tím pádem není jasné, kdy to platí a kdy ne
lída je šprýmařka
ty výroky zřejmě nevyjadřují určité zákonitosti, které by platily obecně, jako jiné zákonitosti třeba v oblasti fyziky. Tím pádem není jasné, kdy to platí a kdy ne
...to je to na cem zalezi. Na nasich vibracni podstate, na nasich chronickych vibracich k dane veci
watta píše:vostalpetr píše:4. Přišel jsem zde žít správný život, a ovlivnit ostatní ke stejnému správnému stylu života.
.................................................................................................................
no a není tohle náhodou samotný princip DEMOKRACIE ???
ŘEKL BYCH ŽE JO.....
nevím sice úplně, vostálepetře, jak tohle myslíš, ale to je principem naprosto jakéhokoliv společenského uspořádání, takže jakéhokoliv režimu, a demokracie samozřejmě není výjimka... každá společnost, která chce držet pohromadě NEVĚDOMÉ lidi, na to potřebuje zákony (podívej se na vesmír ), jinak by společnost spolu nedržela. ve světě, kde je každé já zvlášť, a najednou někdo chce, aby bylo pohromadě....
No za podobné názory my anarchisti takové lidi rovnou střílíme,
případně jim dáme bombu do auta,
Zpět na Abraham-Hicks - Abrahamovo učení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník