armin píše:Trini píše:Alaja píše:Před časem tu někde armin napsal, že se nejdřív jeho první manželka vykašlala na něho a našla si jiného. A teprve pak si on našel tu další lásku.....
Aha, tak armin byl chudinka zrazenej a opuštěnej.![]()
Víš, že tomu nevěřím?
To děláš dobře. Bylo to obráceně. Přesto je teď šťastná, sama. Šťastnější než poslední léta se mnou. Dala se na křesťanství a s křesťany teď cestuje po světe a zcela ji to naplňuje.
Zkrátka v těch hlubších sférách jsme táhli každý jinam, tak se to nakonec přetrhlo.
Eva Nada píše:Dost se mě ta situace teď s tím coronavirem dotýká, hlavně emočně..., i když se snažím moc nečíst všechny ty články, co vycházejí a poslouchat zprávy, přece se jim ne zcela ubráním....
Nerozumím tomu, nechápu, jak taková situace mohla vůbec nastat a to po celém světě a že všichni skočili na lep, nařizují, zavírají, omezují atd.
Většina rodičů je pro povinné očkování proti spalničkám a odsuzuje bezohlednost a sobeckost těch rodičů, kteří jsou proti tomu. Kteří prostě nechtějí riskovat, že jejich děti na to očkování doplatí. Někteří si dokonce přejí, aby jejich děti prodělaly spalničky - např. Waldorfské školy podle Rudolfa Steinera. Tam vládne přesvědčení, že dětské nemoci jsou důležité pro vývoj dítěte,
např. pro vývoj jeho imunitního systému. A tak: Babo rad'! Demokraticky má pravdu většina.
vostalpetr píše:ale ted to vypadá, že to ani už ten stát nezvládá,
Město chystá podle Respektu rezervy ve třech objektech – jedno patro Domova pro seniory Zahradní město, prostory v rekonstruované poliklinice ve Vysočanech, které budou volné až po dokončení rekonstrukce, a jeden nevyužívaný pavilon v Psychiatrické nemocnici Bohnice.
17:15
Zlé to bude až… Jaké mety už jsou dávno překonány?
Zlé to bude, až… Nebude dostatek lůžek pro těžce nemocné, až bude přibývat více než 2000 nově nakažených či hygienici nezvládnou trasovat. O čem se v létě mluvilo, je v září realitou.
vostalpetr píše:Nárůst nemocných a mrtvých...
Prostě se nic neví,
To myslíš, že kvůli státu je víc nakažených a víc mrtvých?
Pozorovala jsem delší dobu ten celosvětový graf a myslím si, že hodně států všelijak švindluje. Jak si mohlo tolik lidí přivézt covid z bývalé jugošky, když ta tvrdila, že skoro žádný covid nemá.
Podle mne nechtěli přijít o turisty. Ale za to přece česká nebo rakouská vláda nemůže. Rakouská doporučovala, at' se raději necestuje letos do zahraničí.
Také mi přišlo podivné, jak ze začátku pořád rostl počet mrtvých ve Španelsku a najednou se to skoro měsíc ani nehlo, i když nakažených neustále přibývalo. Pokud vím, tak si španělská vláda stěžovala, že Katalánsko hlásí moc mrtvých. Tak mu to zřejmě zatrhla.
vostalpetr píše:A za chvíli může být, že nezvládne ani toto,
jen jsem si kliknul na seznam, páč to nesleduji :Město chystá podle Respektu rezervy ve třech objektech – jedno patro Domova pro seniory Zahradní město, prostory v rekonstruované poliklinice ve Vysočanech, které budou volné až po dokončení rekonstrukce, a jeden nevyužívaný pavilon v Psychiatrické nemocnici Bohnice.
17:15
Zlé to bude až… Jaké mety už jsou dávno překonány?
Zlé to bude, až… Nebude dostatek lůžek pro těžce nemocné, až bude přibývat více než 2000 nově nakažených či hygienici nezvládnou trasovat. O čem se v létě mluvilo, je v září realitou.
No, vždyt' právě proto vláda ta drastická opatření dělala - aby neskolabovaL zdravotní systém. Proto kancléř Kurz poslední dobou stále častěji říká, že když počet nakažených bude stále stoupat, tak zase přijde další lockdown.To je jedina možnost, jak chránit zdravotní systém.
vostalpetr píše:To myslíš, že kvůli státu je víc nakažených a víc mrtvých?
Pozorovala jsem delší dobu ten celosvětový graf a myslím si, že hodně států všelijak švindluje. Jak si mohlo tolik lidí přivézt covid z bývalé jugošky, když ta tvrdila, že skoro žádný covid nemá.
Podle mne nechtěli přijít o turisty. Ale za to přece česká nebo rakouská vláda nemůže. Rakouská doporučovala, at' se raději necestuje letos do zahraničí.
Také mi přišlo podivné, jak ze začátku pořád rostl počet mrtvých ve Španelsku a najednou se to skoro měsíc ani nehlo, i když nakažených neustále přibývalo. Pokud vím, tak si španělská vláda stěžovala, že Katalánsko hlásí moc mrtvých. Tak mu to zřejmě zatrhla.
Takhle jsem to ani nemyslel,
stát selhal spíše v tom, že prostě není v jeho silách zabránit šíření a tak místo jistoty státu,
vostalpetr píše:je zde velká nejistota, na což většina lidí není až tak zvyklá...
Nakonec je vidět, že už mnozí lidé kteří najaře ochotně splnili nařízení vlády ted již značně remcají proti těm nařízením...
vostalpetr píše:Kdo mně ale přijde jako velký ultraidiot, tak to jsou studenti VŠ co remcají proti uzavření škol,
a ještě chtějí kůli tomu stávkovat,
v době internetu mně to přijde skutečně jako velké idiotství....
(to jsem jenom zaslechnul, takže nevím co jak je)
vostalpetr píše:No, vždyt' právě proto vláda ta drastická opatření dělala - aby neskolabovaL zdravotní systém. Proto kancléř Kurz poslední dobou stále častěji říká, že když počet nakažených bude stále stoupat, tak zase přijde další lockdown.To je jedina možnost, jak chránit zdravotní systém.
No jo, já vím,
jenže lidé spíše vidí že to moc nezabírá takže už ani ta opatření nechtějí,
vostalpetr píše:To vůbec nechápu,
mně přijde daleko lepší sledovat přednášku na internetu,
mohu si to přece nahrát,
zároven mohu poslat dotaz a navíc ušetřím spoustu času cestováním a vyhnu se lidem...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků