Citát bytosti nacházející se před poslední inkarnací má jinou hloubku.
Jářek píše:Češka / Angličanka / Američanka / Australanka ?
Salmo1cz píše:„Ničeho v životě se nesmíte bát, jen je tomu třeba porozumět
Jářek píše:Jde opravdu o osobnost s tělesnou konkrétní schránkou, jménem?
Nebo na nás hraješ takovou trochu mystic-game?
Jářek píše:Já hry rád.![]()
Indka?
honzam píše:Jářek píše:Já hry rád.![]()
Indka?
Ne.
Jářek píše:A myslíš, že mám tu čest ji znát? Jestli ne, nemohu ji identifikovat.
honzam píše:Jářek píše:A myslíš, že mám tu čest ji znát? Jestli ne, nemohu ji identifikovat.
To se těžko odhaduje. Z dosavadních nástřelů byl dobrý jen jeden od Salma1cz. Zatím se spíš míjíme. Je to místně velmi známá osoba, ale globálně málo.
Jářek píše:Já ty esoterický vody zas tak neznám. A přežila i do tohohle století?
honzam píše:Jářek píše:Já ty esoterický vody zas tak neznám. A přežila i do tohohle století?
Ne. Jsem její reinkarnace a narodil jsem se v minulém století.
Jářek píše:Duše se může spojit i mezi žijícími v jedné době, jen pak samozřejmě záleží, jak to kdo interpretuje.
U tebe člověk nikdy neví.
honzam píše:Jářek píše:Duše se může spojit i mezi žijícími v jedné době, jen pak samozřejmě záleží, jak to kdo interpretuje.
U tebe člověk nikdy neví.
Háďata jsou v jednom fyzickém těle. Poté, co zemře, se narodí do dalšího.
Jářek píše:Ne tak úplně. Ale musím jít do konceptů, obrazů, kterým možná neporozumíš.
Ta základní fontána, pramen, proudy, které z ní tryskaj, neví vůbec nic o tělech, myslích, tvarech. Jsou spontánní kostrou univerza. Až "na" ní se to seskupí v tělo. Co to vnímá. A to jsou pak ty obsahy tý mysli, od světla, stínů, až po temnotu. Dotud žádné nebyly. Je to vše jen v hlavě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků