Jářek píše:A že neuhodneš, kdo byl já v tom minulém století?
Umřel ve stejný den mého narození.
Ale nejsem na sebe tenkrát až tak hrdej, často šel do extrému...
Trini píše:Jářek píše:A že neuhodneš, kdo byl já v tom minulém století?
Takže umřel a okamžitě se zase narodíl - jako ty? Nebo jde o stejné datum, ale v jiném roce?
Jářek píše:A že neuhodneš, kdo byl já v tom minulém století?
Jářek píše:Tím že se spojí spermie s vajíčkem nevzniká ten, jehož tělo zemřelo. Vzniká nové tělo, jako příjemce duše, co ještě nepozbyla individuality. Je to energetický otisk mysli zpět v univerzální šakti, a zas je zrozen, dle karmického zákona, tam a tam.
A tohle se stane po narození, při prvním nádechu, ne při početí.
honzam píše:Jářek píše:A že neuhodneš, kdo byl já v tom minulém století?
Čech?
honzam píše:Jářek píše:Tím že se spojí spermie s vajíčkem nevzniká ten, jehož tělo zemřelo. Vzniká nové tělo, jako příjemce duše, co ještě nepozbyla individuality. Je to energetický otisk mysli zpět v univerzální šakti, a zas je zrozen, dle karmického zákona, tam a tam.
A tohle se stane po narození, při prvním nádechu, ne při početí.
Takže umělé přerušení je v pohodě?
honzam píše:
Muž?
honzam píše:Sám jsi byl taky umělec?
honzam píše:Sám jsi byl taky umělec?
Robert Vlach (28. ledna 1917, Praha – 29. ledna 1966, Norman, Oklahoma, USA) byl český spisovatel a poúnorový exulant. Psal básně, humoristické povídky, eseje a články zabývající se literárním životem české emigrace.
honzam píše:https://cs.wikipedia.org/wiki/Robert_Vlach_(spisovatel)Robert Vlach (28. ledna 1917, Praha – 29. ledna 1966, Norman, Oklahoma, USA) byl český spisovatel a poúnorový exulant. Psal básně, humoristické povídky, eseje a články zabývající se literárním životem české emigrace.
Jářek píše:honzam píše:https://cs.wikipedia.org/wiki/Robert_Vlach_(spisovatel)Robert Vlach (28. ledna 1917, Praha – 29. ledna 1966, Norman, Oklahoma, USA) byl český spisovatel a poúnorový exulant. Psal básně, humoristické povídky, eseje a články zabývající se literárním životem české emigrace.
Kdepak, drž se toho Andyho...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků