armin píše:Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.
Kdopak normální by si asi taky vedle tebe sedal tvl.
Leda já v rámci studia negativních entit a jejich zvráceností.

armin píše:Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.

Zdeněk píše:
Babiš má větší majetek než Trump. Jeho firmy zaměstnávají přes desetitisíc lidí.
Je prostě organizačně schopný, není to žádný prosťáček.
Kvůli politice se stylizuje do role lidového strejce. Celkem mu ta role sedí.
Salmo1cz píše:On dobře ví, že tankový prapor zničí jeden šikovný operátor dronů.
Takže do čeho to chcete investovat?
armin píše:Vidím ho podobně jako tady píšeš. Svým projevem a sliby sází na tu jednodušší část obyvatelstva a vychází mu to. Podobně jako Trumpovi nebo Putinovi.
armin píše:Putin a Trump teď ale začínají mít doma problémy, když se jim na bojištích nedaří tak, jak předpokládali.

Salmo1cz píše:Já bych mu to klidně i věřil.Jako 5%HDP chcete efektivně investovat do čeho?
On dobře ví, že tankový prapor zničí jeden šikovný operátor dronů.
Takže do čeho to chcete investovat?
Zdeněk píše:Jakoby ten tvůj rozvědčík svým projevem nesázel na jednodušší část obyvatelstva. Nejdřív se příkladně ideologicky snaží jako vedoucí KSČ, aby se pak úspěšně uchytil v protikomunistickém NATO. Teď se stylizuje do role státníka-monarchy.
Zdeněk píše:Jasně, Rusko se už už hroutí, psali to na Novinkách a Seznamu.
Zdeněk píše:A při tom připitomělém sledování zpráv oligarchů jsi si ani nevšiml, že se naopak rozpadá NATO a s ním i EU.
armin píše:Zdeněk píše:Jakoby ten tvůj rozvědčík svým projevem nesázel na jednodušší část obyvatelstva. Nejdřív se příkladně ideologicky snaží jako vedoucí KSČ, aby se pak úspěšně uchytil v protikomunistickém NATO. Teď se stylizuje do role státníka-monarchy.
Takhle to vidí právě ta jednodušší část společnosti, když soudí podle sebe. Pavel je jim cizí, vzdálený, ("co si o sobě myslí?") a tak si ho interpretují podobně jako ty.
armin píše:EU se konečně probudila a doufejme že díky vnějšímu tlaku se sjednotí a stane se z ní také silný světový hráč a partner.
Jinak si nás ti druzí rozeberou na součástky.
Tak to vidím já.
Zdeněk píše:
Vždycky jsem ti uvážlivě říkal drž hubu a chovej se slušně, nemáš na to. Neposlouchals, naivně sis myslel, že jsi pro Američany něco víc než jen štěkající čivava. Která teď blouzní o EU probuzení.
armin píše:Zdeněk píše:
Vždycky jsem ti uvážlivě říkal drž hubu a chovej se slušně, nemáš na to. Neposlouchals, naivně sis myslel, že jsi pro Američany něco víc než jen štěkající čivava. Která teď blouzní o EU probuzení.
Co si myslím, jsem napsal. To, co si k tomu přidáváš ty, jak si to pro sebe interpretuješ, to už je tvoje originální tvorba (slušně řečeno)

Zdeněk píše:To je asi zhruba tolik, kolik dostal Minář na truc demonstraci. A Maďarům jde o volby, a celý Brusel, všichni arminští koudelkové, jejich umělci, se snaží o 106.
Jackowski věštil že vyhraje Orbán, tak uvidíme.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků