Třeba jsou poplatné jen pro cestu, kterou kráčím. A těch cestiček k hoře... těch je, kolik lidiček v tom údolí kolem je.

Právě že ti (ani nikomu) vůbec nechci radit, holt se bavíme, a "Inspiruj", k tomu trochu táhne - inspirace.

Jenom je to pro mě zvláštní, to zjištění, že se vlastně úplně najít nikdy nemůžu a pak si říkám, jestli my všichni nejsme to čisté já
Paradoxy píše:Je to zvláštní, máme svobodnou vůli, ale zároveň ji nemáme:). Nedávno jsem nějak kecala se synem a zjistila jsem, že bez podlahy neudělám ani krok. že bez toho druhýho se neobejdu.
Paradoxy píše:Já nevím, kdo jsem. Nic tam není. Ale vím, že jsem, jen se nemůžu najít, nejde to, když jsem to já. Všechno vzniká až se mnou jako Janou, reakce na reakci. Nechám to být, nějak to nechci překrývat nějakýma domněnkama a už ani blažeností. Nevnímám se ani jako duše, to přijde až se sebevymezením mě jako osoby.
Paradoxy píše:Ježkovy voči, já jsem taky ještě v rozpukuo tom žádná. Depresemi taky netrpím, jen na bolesti hlavy, to jo. Jen nevím, jak někdo to nazývá láskou nebo tím, že je to úžasný a bla bla bla
. Vždyť je to tichý.
Paradoxy píše:Jo z dětí občas taky, ale jinak od krku a když jsou hormonální změny, neznala jsem to dřív, začalo to až po narození nejmladší.
Jářek píše:Paradoxy píše:Jo z dětí občas taky, ale jinak od krku a když jsou hormonální změny, neznala jsem to dřív, začalo to až po narození nejmladší.
To chce masáž no. Ten dotek milého to rozpouští. To je volání po tom.
Jinak, ta injekce byla trest v Prostějově na PŠ škole. Když adept zlobil...
Paradoxy píše:Jo dotyk z lásky je určitě léčivej, to máš pravdu. Ale je fakt, že když mě to chytne, tak naopak dotyk strašně bolí. Holt se musí počkat, až to přejde.
Eva Nada píše:Paradoxy píše:Jo dotyk z lásky je určitě léčivej, to máš pravdu. Ale je fakt, že když mě to chytne, tak naopak dotyk strašně bolí. Holt se musí počkat, až to přejde.
To je zajímavé, co píšeš.
"Když mě to chytne, tak takový dotek bolí"
Co tím myslíš, nemusíš odpovídat, je to asi dosti osobní téma, jen jestli sis to aspoň pro sebe rozklíčovala, o jaký pocit, emoci se u tebe jedná, spojený s čím?
Nebo nějak zkusit odpovědět obecně. Zajímá mě to téma.
Díky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků