Watta: tak to tedy klobouk dolů, to je docela práce!
takže jestli tomu dobře rozumím, když cítíš negativní emoci, nevíš, proč ji cítíš, a pak tedy hledáš viníka (svůj strach, vůni, která ti něco připomněla, atd. ... ) nojo, ale jak známo, když člověk něco hledá, najde právě to, co hledá, a tam, kde to chce najít - jak si tedy můžeš být jistý, že ho obviníš správně? co když obviníš třeba svůj strach, a ona to zrovna bude tvoje pýcha? tímhle přece různí kineziologové a další klamou lidi neustále
co je pro tebe potvrzením té jistoty, pokud ji tedy nemáš v sobě už od začátku?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šikulka...
, hlavně nikoho a nic neobviňuju - tohle si "už" dělat nebudu
. Každý člověk má svou "osobnost" (nebo ego, je to fuk jak tomu budeme říkat) a ta je jedinečná a neopakovatelná. To co já "nějak" cítím, s čím pracuji, to možná tobě příjde zvláštní a je to v pořádku (kdyby to tak nebylo, scházíme se teď všichni v neděli v kostele...např.
). Proto je velmi těžké (pro mě, pro můj způsob žití) popsat procesy, které ve mě v té chvíli probíhají - tak abys jim porozuměla tak jako já...
. Já používám enneagram - je to, na druhou stranu, obrovská zábava
. I tvoje reakce je proto pro mě srozumitelná a obohacující. Díky TI