malpan píše:....
a je to jako pořád chodit mezi dvěma světy... lidma co se rozhodnout jít výhradně jednou cestou a popírat ostatní...
Motýlek píše:(...)
Existuje ještě jedna věc která netuším jestli patří spíše k prvnímu nebo druhému směru, jedná se o přeprogramování mysli - změnu myšlení - pozitivně atd... Jak učí E. Nightingale, J. Schwartz, Maxwell...
flpbb píše:(...)
teo píše:Víš a proto teď hledám strategii co dál.
Já vím že tu jen tak nebudu sedět a čekat deset, patnáct let... na to být chopen býti šťastný.
Tady ale mám vplánu začít "nový život", prostě odstěhovat se, nechat tady celý starý život. Starou rodinu, přátele... nechat tu starou identitu. Já vím že spoustě lidí se to může zdát kombinace útěku a že oni by radi zachovali stará přátelství a vztahy... . Mě to připomíná starý život. Já vím teď mi namítnete že jsem ztotožněný. A ano máte pravdu. A do doby dokud nebudu schopen se odztotožnit. Tak nepocítím ten pocit, který cítíte vy. Ale neboj pracuju na tom.
Za ten rok a půl jsem tak povyrostl... jsem už někde jinde, a další rok a půl budu až zase někde jinde. Je to cesta. A na této planětě můžeš poznat ještě dalších 7miliard lidí, stovky a tisíce měst... Největší hra dostupná na téhle planetě : )))
Že půjdu za svým srdcem. No samozřejmě!
A probuzení? Počítám že se dostaví časem. Ale jak říkám nechtěl bych tu sedět desítky let... a nechat si vymezený čas utéct mezi prsty.
You can be a work of art
Přijmout přítomnost vs. změnit život?
Píšeš jako by se jednalo o dvě různé věci ale mě to splýva do jedné. Tím že příjmám přítomnost získávám moc k tomu změnit život.
malpan píše:- můžeš se odstěhovat, ale svůj způsob myšlení si přestěhuješ s sebou - otázkou tedy zůstává, proč se stěhovat, když potřebuješ zásadní změnu udělat v hlavě (změna myšlení / přístupu / postojů)
flpbb píše:Hodláš utéct ze současného života, který zřejmě není aokay. Zkus ho přijmout jako start, odrazový můstek k něčemu mnohem lepšímu, ztotožni se s ním, the escape evokuje jen další the escapes.
PánBů píše:Přijmout přítomnost vs. změnit život?
Píšeš jako by se jednalo o dvě různé věci ale mě to splýva do jedné.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků