Znáš snad někoho osvobozenýho od času a prostoru? Co si představuješ, že to znamená, být osvobozený od času a prostoru?

Znáš snad někoho osvobozenýho od času a prostoru? Co si představuješ, že to znamená, být osvobozený od času a prostoru?
roman píše:Znáš snad někoho osvobozenýho od času a prostoru? Co si představuješ, že to znamená, být osvobozený od času a prostoru?aha
no to je prave to osviceni-osvobozeni od casu a prostoru,uvedomeni se jako bezcase a bezprostorove byti
roman píše:ze zkusenosti,jinak bych ti to sem nepsal,kdyby tady nebyla zkusenost tohoto
Proč by mě to mělo osvobodit od času prostoru?
Znáš snad někoho osvobozenýho od času a prostoru?
Co si představuješ, že to znamená, být osvobozený od času a prostoru?
roman píše:no protoze v case a prostoru svobodu najit nelze,vzdycky je tu naka limitace
uvedomeni se jako bezcase a bezprostorove byti
btw:dokud je tady iluze casoprostoru je to tvoje"ja neexistuje"stejne iluzornim konceptem jako"ja existuje"
Uvědomění koho?
roman píše:Uvědomění koho?proste uvedomeni se!ne jako osoby(osobni vedomi),ale jako neosobni vedomi.Osobni vedomi zmizi v neosobnim vedomi
roman píše:proc je to blbost??
roman píše:Uvědomění koho?proste uvedomeni se!ne jako osoby(osobni vedomi),ale jako neosobni vedomi.Osobni vedomi zmizi v neosobnim vedomi
Nejdřív definuj, co je podle tebe osobní vědomí před tím tvým splynutím nebo zmizením
pak mi definuj to neosobní
akonec mi definuj to osobní vědomí poté, co zmizelo v neosobním
To těmhle věcem fakt věříš?
roman píše:To těmhle věcem fakt věříš?
no to se ptam ja tebe
myslis ze kdyz s necim nemas zkusenost,tak to tak nemuze byt??ze pravda je limitovana tvoji zkusenosti??
Kdo mi teď píše?
roman píše:Kdo mi teď píše?no iluze Roman pise iluzi Goro,ze oba jsou iluzi,ktera se objevuje v absolutnim vedomi,vznika z absolutniho vedomi a je na nem absolutne zavisla
vostalpetr píše:Taková blbost...
..................
S tím bych GORO vcelku souhlasil,
vcelku nemá smysl se s tebou nějak dále bavit,
klidně si dál považuj pozorování v čase a prostoru za realizaci či osvobození,
jen mě překvapuje, že realizovalo touto metodou tak málo lidí,
tohle co píše prostě musí realizovat i ten největší ignorant a trumpeták...
Já ti Goro nevím,
ale mně tahle tvoje definice přijde nedostatečná,
je to spíše taková polodefinice,
a v podstatě pak končíš u toho, že zde je jen pozorování (jak je psáno výše v jiné reakci)
celej tenhle cirkus lze vyjádřit jednoduchou poučkou: nejsem to, co pozoruji,
Martin108 píše:354 příspěvků ve kterých se všichni motáme dokola jako na kolotoči a hraje nám k tomu pořád ta stejná písnička. Posílám 50bodů pro Gorodeckyj za jeho neutuchající snahu nám všem otevřít oči a 150 bodů všem, kteří mají dost trpělivosti na to, aby po každém kliknutí na "Zobrazit nepřečtené příspěvky" a zjištění, že se tu stál omílá to samé už 18 stran, jen tiše doufají, že se tu někdy objeví tlačítko "ignorovat příspěvky na tomto vláknu".
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků