Jana píše:Nemůžu si pomoci, ale jste Boží.
jj všichni jsme

Jana píše:Nemůžu si pomoci, ale jste Boží.
Petr píše:nebo naopak...ja vim jaky jsi, ale ty v tom mas pouze docasne zmatek.
coz zpusobuje ze se nemas rad...jses asi na sebe zbytecne prisnej, prisnejsi nez na kohokoliv jineho ...
Petr píše:a vim jak jsi cisty, laskyplny, plny energie a krasy...
Jana píše:Ahoj Slavoji,
co je absolutní moc, nevím. Ale je nádherné, že jsi šťastný. Je potřeba tenhle stav ještě nějak limitovat?
![]()
![]()
slavoj píše:Absolutní moc je asi strašná věc
watta píše:teď se všude cvičí ty rybovky na vánoce - a tam se zpívá o tom "vysvobození skrz kristovo narození" - tak jsem si říkala, jak je ta opovrhovaná křesťanská lidová víra krásně pravdivá, jak člověk - každý z nás je tím kristem - se vysvobozuje tím, že se může narodit, že to je na tom to fakt skvělé, že se "nenechá stvořit", ale opravdu se narodí - tím vzniká další level možností... to je opravdová paráda
Jana píše:Tím, že vesmír požádáte o to, po čem toužíte,
je to pro vás zároveň příležitost ujasnit si, co opravdu chcete.
Tím, že si to ujasníte, zároveň o to požádáte.
Saruman píše:Jana píše:Tím, že vesmír požádáte o to, po čem toužíte,
je to pro vás zároveň příležitost ujasnit si, co opravdu chcete.
Tím, že si to ujasníte, zároveň o to požádáte.
Obávam sa, že ujasniť si to, čo človek chce, je rovnako ťažké, ako to dosiahnuť.
Saruman píše:... Niekedy mám dojem, že človek chce práve to, čo nemá.
Jana píše:Už spoustu let tohle žiju.
Prvním impulsem ke změně myšlení byla kniha Myšlením k bohatství od Napoleona Hilla. Tehdy mi došlo, že pokud bych byla ráda, aby svět byl šťastný, tak nejdřív k tomu štěstí musím najít cestu sama a pak teprve můžu svým drahým říct: "Ano, funguje to".
Po mnohaleté práci s vlastní myslí a duchovním hledání se objevilo ještě něco, o čem jsem neměla potuchy. Ovládnutí vlastní mysli a její odevzdání do Boží vůle (Zdroji) mě přivedo do Božího království. Vše, po čem by mohlo zatoužit mé srdce, se plnilo, ale navíc se objevil trvalý stav Boží přítomnosti - nirvány.
Hledala jsem slova, kterými bych tohle mohla říct, ale málo kdo jim rozuměl.
TAJEMSTVÍ Rhonda Byrne však obsahuje slova, kterým snad může rozumět každý.
Takže děkuji za tahle slova i za možnost je sem napsat.
Vše, po čem by mohlo zatoužit mé srdce, se plnilo, ale navíc se objevil trvalý stav Boží přítomnosti - nirvány.
Jana píše:Tajemství funguje dokonale. Do života přitahuješ všechno to, čemu podvědomě věříš. Pokud podvědomě věříš tomu, že Tajemství nefunguje tak, aby Ti mohlo pomoci, tak funguje zase to, čemu věříš, funguje to, že nepomůže.
Afirmacemi můžeš ovlivnit své podvědomí a pak můžeš vyzkoušet, že Tajemství funguje naprosto dokonale. Zhruba po šesti týdnech po správném používání správně sestavených afirmacích se začnou dostavovat u průměrného netrénovaného člověka výsledky.
Ale pokud nejsi dokonale pravdivý, tak to Tajemství není zárukou skutečného štěstí.
Dokud je Tvé štěstí něčím podmiňované, tak není trvalé. Jsi pak otrokem světa, věcí, těla, mysli, touhy, chtivosti.
Vše, po čem by mohlo zatoužit mé srdce, se plnilo, ale navíc se objevil trvalý stav Boží přítomnosti - nirvány.
Ale je nádherné, že jsi šťastný. Je potřeba tenhle stav ještě nějak limitovat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků