Saruman píše:Kto vo chvíli smrti, keď opúšťa telo, myslí len na mňa, príde ku mne. To je celkom isté! (Bhagavadgíta 8,5)
Josef píše:Saruman píše:Kto vo chvíli smrti, keď opúšťa telo, myslí len na mňa, príde ku mne. To je celkom isté! (Bhagavadgíta 8,5)
A zbýva jen vyjasnit si, jak se dělá to: "myslí len na mňa," ..a ke komu že se to přijde.
Josef píše:Díky za reakcí.
Předchozí komentář - odpověď by mohl posloužit
jako příklad zodpovězení dané otázky,
pomocí iformace takříkajíc z druhé ruky.
Říkám pravdu a nebo lež?
☺
Josef píše:Saruman píše:Kto vo chvíli smrti, keď opúšťa telo, myslí len na mňa, príde ku mne. To je celkom isté! (Bhagavadgíta 8,5)
A zbýva jen vyjasnit si, jak se dělá to: "myslí len na mňa," ..a ke komu že se to přijde.
armin píše:Takové a podobné představy o Bohu některým lidem přetrvávají do dospělosti.
Trini píše:armin píše:Takové a podobné představy o Bohu některým lidem přetrvávají do dospělosti.
Kdyz jim ty predstavy prinaseji stesti a blazenost, ktere jsou pro ne to nejdulezitejsi, tak proc ne.
Nekteri zase povazuji neco jineho za nejdulezitejsi.
Nelisi se ale v tom, ze se domnivaji, ze prave oni maji to prave a ti druzi ne.
Nejdůležitější je skutečnost.
roman píše:Nejdůležitější je skutečnost.NEE skutečnost není nejdůležitější. Skutečnost, pojmeme-li ji je prostě skutečnost. Nejdůležitější může být pouze pro ego. Pouze ego rozděluje na skutečnost a iluzornost. Člověk z jehož energie se stane krusta ignorance a potlačení to tak samozřejmě bude vidět.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků