Jana píše:Jakou to má souvislost s tím ,co píšu.
Přivlastňuješ si Boha.

Jana píše:Jakou to má souvislost s tím ,co píšu.
Jana píše:Je to přesně obráceně. Milovanému dovolíš, aby už nikdy neodešel.
Ostatně jak by někdo mohl opustit své vlastní Já?
Jana píše:Odevzdat se Bohu a mizet tak v Boží lásce je to to nejkrásnější, co může lidskou bytost potkat.
honzam píše:Dialogue: 0,1:23:27.61,1:23:34.26,Default,,0,0,0,,Ďakujem, že si za mnou\Nprišla až sem.
Dialogue: 0,1:23:35.86,1:23:41.62,Default,,0,0,0,,Prepáč, že som sa\Ns tebou nestihla rozlúčiť.[/i]
Jana píše:Bojíš se?
honzam píše:Jana píše:Bojíš se?
Samozřejmě, že mám o Tebe starost, když bez zábran lákáš mladé muže do svých milostných sítí. Podívej třeba na honzama. Prohlašuje, že žije asketickým životem v přísném celibátu a Ty ho stále svádíš. Jiné děti už mají dokonce z poradny noční můry. Janičko, bojím se pomyslet, co z Tebe jednou bude.
Jak můžu být šťastná, když si mě pořád ještě pleteš s tatínkem nebo princem.
honzam píše:O polaritách mluvíš Ty, protože si je ze sebe promítáš do mě. Jestli pro Tebe nejsem matkou, je zbytečné, abys mi cokoliv psala.
Jana píše:honzam píše:O polaritách mluvíš Ty, protože si je ze sebe promítáš do mě. Jestli pro Tebe nejsem matkou, je zbytečné, abys mi cokoliv psala.
Jsi pro mě Matkou i Otcem, jsi tím vším.
Jana píše:Ráda bych Ti dopřála klid.
Jana píše:Zůstat formou, znamená zůstat časoprostorově odděleni, a s vědomím lásky být rozděleni je k zešílení.
honzam píše:
To chce klid. Dopřej si ho a pak ho dokážeš dopřávat i druhým.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků