díky
díky
DÍKY
DÍKY
DÍKY
D Í K Y"

Jana píše:Vidíš nějaký důvod, proč by měl tohle číst a reagovat na to?
Jana píše:Proč si myslíš, že by mu něco takového udělalo radost?
honzam píše:Mně by udělalo radost, kdybys mi napsala za sebe i všechny mé děti: "Maminko naše, milovaná, díky."
Věnoval Ti hodně času.
Jana píše:Zajímalo by mě, proč se mnohým jako výstup ze světa projevu a forem většinou nabízí to první a to druhé jako by neexistovalo.
honzam píše:Jana píše:Zajímalo by mě, proč se mnohým jako výstup ze světa projevu a forem většinou nabízí to první a to druhé jako by neexistovalo.
Protože mnohým svým žákům dáš pětku a vezmeš šanci na jedničku.
Jana píše:
Ono nezáleží na kvantitě, ale na kvalitě. Při setkání s ním jsem ho viděla šťastného, bylo to krásné, nic víc nežádal, nechtěl. To setkání bylo nevinné, stejné jako s Tebou. Ale při psaní s ním jakoby duchovní spojení ztratil a vyšiloval skrz připoutanost k tělu.
Objevoval se tady přesně obrácený postup, než popisuje Buddha, místo, aby se mu povzneslo srdce, spadlo mu dolů, do kalhot.
Někde vysvětloval, že to je způsobené strachem.
V podstatě mu rozumím. Ráda bych s Tebou něco prozkoumala.
Jakoby tady existovaly dva druhy prázdnoty. Jednou je ta Nicota, ze Tvého Nekonečného příběhu (mrtvolná pustina), a druhou je prázdnota plná Boží přítomnosti (Boží království).
Zajímalo by mě, proč se mnohým jako výstup ze světa projevu a forem většinou nabízí to první a to druhé jako by neexistovalo.
Alaja píše:Jana píše:
Ono nezáleží na kvantitě, ale na kvalitě. Při setkání s ním jsem ho viděla šťastného, bylo to krásné, nic víc nežádal, nechtěl. To setkání bylo nevinné, stejné jako s Tebou. Ale při psaní s ním jakoby duchovní spojení ztratil a vyšiloval skrz připoutanost k tělu.
Objevoval se tady přesně obrácený postup, než popisuje Buddha, místo, aby se mu povzneslo srdce, spadlo mu dolů, do kalhot.
Někde vysvětloval, že to je způsobené strachem.
V podstatě mu rozumím. Ráda bych s Tebou něco prozkoumala.
Jakoby tady existovaly dva druhy prázdnoty. Jednou je ta Nicota, ze Tvého Nekonečného příběhu (mrtvolná pustina), a druhou je prázdnota plná Boží přítomnosti (Boží království).
Zajímalo by mě, proč se mnohým jako výstup ze světa projevu a forem většinou nabízí to první a to druhé jako by neexistovalo.
Tak já ti nevím, jestli tu píšeš schválně nepravdy o těch "druhých", nebo už máš toho alzhama.....
Ze všech příspěvků na JZ i na Poradně byly to jen tvé příspěvky, o tvém vlastním poznávání Prázdnoty, kde jsi tvrdila, že ta Prázdnota je fuj, neboli mrtvolná pustina.....
Jana píše:Mrtvolná pustina je skutečně nic moc, ale beztvará a bezforemná věčnost Boží přítomnosti je nádherná. Je také prázdnotou, ne však pustou, ale plnou prázdnotou.
Rozdíl mezi těmito dvěma prázdnotami je to, že u té první chybí spojení s Vědomím, není v ní vědomé Bytí.
Jana píše:Ničím nepodmíněná láska je vědomou prázdnotou, ve které je potenciál stvoření všeho co existuje, co JE. JE tím vším, co JE.
armin píše:Jana píše:Ničím nepodmíněná láska je vědomou prázdnotou, ve které je potenciál stvoření všeho co existuje, co JE. JE tím vším, co JE.
Kecy, prdy, beďáry.
O tom to (u tebe) je
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků