O tom vysávání jsi mluvil sám několikrát. Říkal jsi, že když se cítíš unavený a nasaješ ze mě energii, tak se cítíš líp.
Neber to jako něco zlého. Jestliže nebudu uzavřená v bublině ega, tak tu energii nasáváš z Vesmíru.
Což osvobozuje od ega.
Říkáš, že už to neděláš, tak není co řešit.
V podstatě všechny ty zkušenosti s Tebou si uvědomuji jako pozitivní, i když se jevily třeba i někdy jako negativní. Všechno to vedlo k osvobozování se od připoutanosti k tělu, k poznání toho, co se jevilo jako zlé, jako osvobozující.
Dalo by se říct, že díky zkušenostem s Tebou s objevila obrovská dimenze, která dokáže pojmout úplně všechno. I matku Máju stvořitelku formy, i Otce smrťáka, který formu bourá a bere.
Díky Tobě je tady porozumění i tomu, že když se pokusíme Boha omezit tělesnou formou, tak se objeví peklo a s ním ďábel.
A když se objeví ďábel, tak jediná ochrana je vzdát se všech svých forem, tedy jako něco vymezeného zmizet.
honzam píše:Podle mě sis Ty prožitky z větší části vsugerovala a zbytek sis domyslela...
Stejně jako Ty jsi chtěl poznat to, co poznávám a "být v mém vědomí místo mě", tak i já měla zájem Ti porozumět.
Nepotřebuji od Tebe vůbec nic, ale mám radost, když jsi šťastný.
Jasně, Tebe dělá šťastnou, když Ti říkám maminko a jsi pyšná matka, které se už narodilo 56 dvojčat.
Což je z pohledu zdravého rozumu na palici, aby kluk trhal takové rekordy.
"Einstein definoval zdravý rozum jako souhrn předsudků, které většina lidí získá do věku osmnácti let."

Netuším, čím to je, že se mi Tvůj jemnohmotný svět, ve kterém se ti rodí dvojčata, ve kterém si dokážeš na dálku vzít mé srdce, jeví úplně stejně reálný nebo nereálný, jako ten hmotný svět.
Jako by všechno, co se s Tebou v tom jemnohmotném světě děje, všechny ty Tvé proměny v soptíky, anděly, draky, monstra, měly své místo.
A přitom se vůbec nic neděje.
Je ve mně radostná jistota, že ve skutečnosti jsi nikdy nebyl, nejsi a nebudeš ničím jiným, než láskou.