arikiran píše:v jistém smyslu musíš mít určité NADÁNÍ pro takovou práci..jako že s Démony..to že máš otevřenou Mysl...viz to vidění se zavřenýma očima, naznačuje že možná nadání máš
to, že se ti dělo mnoho nepříjemností najednou, může být známka, že si tě Démon začal víc všímat..zajímáš ho
abys odclonil nepříjemnosti, které ti dělá, zkus mu naznačit, at dělá raděj nepříjemnosti těm, co dělaj nepříjemnosti tobě
chápeš?
uděláš si z Něj Pomocníka a Ochránce..to je dobrá práce pro Tygra, Vlka , Draka...
na druhé straně to ovšem od tebe vyžaduje velké odříkání,víš proč je Démon zlý, protože už zažil mnoho zklamání..kdo by se chtěl kamarádit s fujtajflovým Démonem, co umí jen škodit?
JÁ, KURVA!!
JÁ DO TOHO ŠEL!!!
MSm5+ (54,21,2,1,1) {-4,1,1,1,1} = 89,9%
MSm5+ (54,21,2,1,1) {-10,4,3,2,1} = 86,1%
V závorce je rozdíl oproti MSm5+.
...
kombinovaně: MSm6+ (13,41,21,2,1,1) {-2,-2,1,1,1,1} = 91,0% (+1,1%)
...
kombinovaně: MSm6+ (13,41,21,2,1,1) {-5,-5,4,3,2,1} = 88,4% (+2,3%)
honzam píše:Matematická hádanka do nového roku pro ty, kteří to tu sledují.
Kolik jednotlivých pravděpodobností je v multinomickém rozdělení o 6-ti pravděpodobnostech a součtu četností 79. Tedy všech možných variant (0-79, 0-79, 0-79, 0-79, 0-79, 0-79), kde součet všech 6-ti je právě 79.
Nápověda: Je to už poměrně velké číslo a končí na 2016.Pravděpodobnost, že poslední čtyři číslice počtu pravděpodobností v MSm6+ pro všech 79 sérií budou v tomto pořadí 2, 0, 1, 6, je jen 0,01%.
Petr píše:Ahoj, bohuzel zmizel uz odkaz na poradnezdarma. mas jeste nekde sepsano, o co presne jde?
arikiran píše:JEDNODUCHÝ EXPERIMENT
právě jsem zkončil chat s jedním kamarádem z Prahy
bavili jsme se o synchronicitách a tak mě napadlo udělat si test na synchron
navrhl jsem , abychom si každý hodili desetkrát mincí a podívali se pak na výsledek lev-panna
můj výsledek byl 7-3
jeho 6-4
z hlediska počtu pravděpodobnosti jsou nejběžnější stavy 5-5 či 6-4
7-3 už je trochu extremnější...pravděpodobnost takového rozvržení hodů je dost malá
a což teprve u 8-2....až 10-0
honzam píše:Ve 49 sériích hodů mincí hodil arikiran jen jednou 8-2 a jednou 10-0. Pravděpodobnost, že padne 8 a více stejných stran z 10-ti hodů mincí, je 11% (přesně 7 / 64). V půlce experimentu minci vyměnil za trojhrannou tužku. Důvodem bylo to, že se mu mince pořád někam kutálela a s tužkou se mu házelo lépe. 49 sérií bylo s mincí a pak 30 s tužkou. Synchronicita, kterou se snažil dosáhnout, bylo to opakování při malém počtu možností, jako je třeba v ruletě červená a černá.
Zajímavé bylo, když jsem po skončení pokusu zjistila, že v jeho hodech je schovaná velká vyváženost v jednotlivých stranách mince a tužky. Když jsem na to pak udělala výpočet, vyšlo mu to vyšší než ty extrémy v opakování. Konkrétně v sériích 5-ti hodů 97% (dosáhl by toho statisticky 1 člověk z 30, 97% by bylo horších). Podle toho jsem si vytvořila teorií, že to soustředění v podvědomí vyvolávalo opačný efekt působení na hody, něco jako "teď by ale mělo správně statisticky padnout tohle" a série pak vlastně byly nadprůměrně rovnoměrné. V dokumentu i tady na inspiruj jsem to pojmenovala "Taoistická síla".
Tu hru s dvanáctistěnkou neznám. Odhaduji, že by to pro arikirana nebyl vhodný test, protože už je to hodně komplikované a ta mince případně tužka mu jasně ukazovala, jak jsou ty hody za sebou synchronní nebo ne. Obecně o významu synchronicit v životě nic nevím a sama jsem je nikdy cíleně nesledovala. Při těch testech jsem především arikiranovi vymýšlela nástroj, jak to vyhodnocovat. Také jsem házela, ale nechtěla jsem se s ním přímo poměřovat, tak jsem u sebe testovala nejdříve u mince, jak moc budu házet podobné série jako on a po té u tužky, jak moc budu házet odlišné. Tedy synchron s ním a ne sama se sebou.
arikiran píše:jesli můžeš...tak ho pozdravuj...až držím pěsti, aby článek někde vyšel
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků