Jana píše:Neposkvrněné početí By Ti možná mohla vysvětlit Honzamka. Ta má k tomu i obrázky.
Honzam píše:Omlouvám se Petře, že Jana kvůli mně smazala i její příspěvky.
honzam píše:Můj 5. ban:
Byli jste vykázáni z tohoto fóra do pon 31. črc 2017 18:36:02.
Kontaktujte administrátora fóra pro další informace.
Důvod banu: Výhodnější bude, když budeš psát na inspiruj, tam nikdo tvé příspěvky nemaže.
Tento ban byl vydán na vaše uživatelské jméno.
Ten ban jsem obdržela po napsání příspěvku:Honzam píše:Omlouvám se Petře, že Jana kvůli mně smazala i její příspěvky.
Trini píše:Právě mě napadlo, že když Janě dojdou osobní představy o osobních představách, tak její ego nemá už jinou možnost, než všechno smazat a banovat - kouknu na Poradnu a hle, už se to stalo.
Smazala to kvůli mým přispěvkům.
Ale to bylo jasný, že budeš banován. Proto jsem tam začala psát.
Odhadl jsi to tenkrát správně, že si Jana chce udělat z Poradny osobní Jana-ašrám. Velké duchovní ego. Všechno jemu nevyhovující je eliminováno. To jsem si nemyslela, že to dojde tak daleko. Domnívala jsem se, že je v srdci natolik, že to egu nedovolí.
Ale má to velký význam pro nalézající - Jana je velmi výrazným příkladem: "Tudy (a tady ) cesta nevede" - a tak tam už nikdo z nalézajících nepíše, a proto může plod v jejich nitru v tom tichu zrát. Takže duchovně pomáhá, i když jinak, než si to představovala.
honzam píše:
Takové mazání a banování není fér.
honzam píše:
Víc mě mrzí, že když jsem si nemístně utahovala z Petry (ta mimochodem prokázala obdivuhodný nadhled a sebekontrolu ), tak se nic nedělo, žádné mazaní ani ban. To samé kdysi, když nějaký "šutr" začal zesměšňovat arikirana, taky nic. Jakmile se ale někdo trochu otře o Janu samotnou, okamžitě začne jednat a čistit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků