honzam píše:- Honzam, než se stal mnou, chtěl vzít všechno utrpení jiných bytostí na sebe i svou duši tomu obětovat, aby z toho měli ostatní užitek
Ty jsi tedy nechtěl, aby trpěli. Ted už je ti to jedno, že trpí?

honzam píše:- Honzam, než se stal mnou, chtěl vzít všechno utrpení jiných bytostí na sebe i svou duši tomu obětovat, aby z toho měli ostatní užitek
Trini píše:honzam píše:- Honzam, než se stal mnou, chtěl vzít všechno utrpení jiných bytostí na sebe i svou duši tomu obětovat, aby z toho měli ostatní užitek
honzam píše:- místo blaženého Srdce, kde se všichni setkávají v jednom, mám díru plnou utrpení všech bytostí v jednom kromě mne
honzam píše:"Plné pekla" je to místo srdce, kde lidé mohou prožívat blaho a vědomí sebe sama. Ta samotná díra je mou součástí, ale utrpení v té díře není mé. Nevnímám jednotu s bytostmi v té díře a nejsem jednou z nich. Jsou to děti a já jsem dospělec.
honzam píše:Když je utrpení zbavené formy, je nekonečné, maximální a týká se nespočtu bytostí, je ten had nasycený absolutně a nemá důvod působit další utrpení, které by ve srovnání s tou dírou bylo nicotné. Ten had je asi přibližně, jak si lidé představují ďábla. Je v pohodě, kdy zažívá utrpení jiných. Když Honzam nechtěl, aby trpěli druzí, měl navrch druhý had, který nakonec vyhrál a v tom jejich spojení je nahoře. Sadistický had je dole a svými křídly objímá tu černou díru. Kdyby to tak nebylo, potřeboval by si utrpení opatřit.
honzam píše:- mám rohy
- mám ocas (slouží jako penis)
- místo blaženého Srdce, kde se všichni setkávají v jednom, mám díru plnou utrpení všech bytostí v jednom kromě mne
- mé tělo je vytvořené ze dvou spojených hadů
honzam píše:Když je utrpení zbavené formy, je nekonečné, maximální a týká se nespočtu bytostí, je ten had nasycený absolutně a nemá důvod působit další utrpení, které by ve srovnání s tou dírou bylo nicotné.
honzam píše:Trini píše:
To je postoj z doby, kdy ještě byli hadi rozdělení. Jeden z těch hadů (každá bytost inkarnovaná jako člověk nebo podobné zvíře má dva hady) potřebuje utrpení druhých a sytí ho. .
Nic píše:Můžeš se uvědomit i jako to, co jsi do mého srdce vložila? Můžeš se v něm poznat?
Co se stane, když se jako Kristus setkáš s Antikristem?
Trini píše:honzam píše:Trini píše:
To je postoj z doby, kdy ještě byli hadi rozdělení. Jeden z těch hadů (každá bytost inkarnovaná jako člověk nebo podobné zvíře má dva hady) potřebuje utrpení druhých a sytí ho. .
Čím se živí ten druhý had, Honzame?
Jsou ti dva hadi samostatné bytosti, když byli dříve rozděleni?
honzam píše:Nic píše:Můžeš se uvědomit i jako to, co jsi do mého srdce vložila? Můžeš se v něm poznat?
Co se stane, když se jako Kristus setkáš s Antikristem?
Ne. Ne. Nevím, co si pod tím setkáním mám představit.
Vidím, že je pro Tebe stále obtížné přijmout skutečnost. Honzam si přál darovat svou duši a srdce ďáblu, aby se na ní vyřádil a dal ostatním bytostem pokoj. To se mu splnilo a ostatní se teď mohou dovědět, co se stane, kdyby se pro něco takového také rozhodli a zatratili sebe sama pro druhé. Všude je plno nejrůznějších jednostranných návodů, jak sebe sama vysvobodit, spasit, vrátit k Bohu, ale opak popsaný není. Tím je tenhle Honzamův výzkum, pro který se obětoval, důležitý.
Nic píše:V rámci Tvého výzkumu by bylo dobré tedy ještě jednou zjistit, co přesně jsi do mého srdce dala a co se s tím stalo a jakou souvislost to má s Tebou.
honzam píše:Jana píše:honzam píše:Rozhodla jsem se, že když je dnes ten významný den, dám Ti jedno své dítě - toho kluka, který vypadá jako Kristus, jako dárek do Tvého srdce. Potom však pro Tvou mysl zmizí a už si s ním nikdy nebudeš moci popovídat. Máš něco proti tomu?
Díky, jsi láskou ve všech podobách.
Není zač.![]()
honzam píše:... maže tvary a ponechává kvalitu.
honzam píše:Nebe s anděly skutečně existuje.
Nic píše:Znamená to, že PM drtí zdroj zla svou patou.honzam píše:Nebe s anděly skutečně existuje.
honzam píše:Ve skutečnosti to funguje trochu jinak než na obrázku.
honzam píše:4) I pro bytosti v nebi srdce zůstává oknem, které maže tvary a ponechává kvalitu.
Nic píše:honzam píše:Ve skutečnosti to funguje trochu jinak než na obrázku.
Není v tom rozpor, čistá nevinná panenská mysl, rozdrtí žalobce v nás, který by nedovoloval mít rád, a tím mizí strach i boj proti zlému, protože tím pádem zlé pro nás přestává existovat, to co se jevilo jako zlé, láska promění v dobré.
honzam píše:Takhle budeš drtit sama sebe. Had-anděl je milosrdný bez rozdílu a tohle napsal ten druhý, který je nenasycený.
honzam píše:Je škoda, že to arikiran už nemůže okomentovat.
arikiran email píše:znovu opakuji, žes pracoval výborně a že si dílo dokončil...tedy jeho první fázi..je super
jako průkopníci bohužel máme tu nevýhodu, že nám nebude nikdo věřit a myslím, ani nás poslouchat.....DOKUD TO NEUVEDEME DO PRAXE A DOKUD SI LIDI NESPOJÍ FAKT, ŽE SSÍLA PŘINÁŠÍ REÁLNÉ VÝHRY....
ahoj a dík a hodně ŠTĚSTÍ A SSÍLY
ano, toto byl výkon hodný Anděla...jaxi to předsavuju já...nekecá a maká, ještě jednou dík
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků