vostalpetr píše:Takže jsem vyhrál ???
honzam píše:Vzhledem k zatím nulové účasti, budu nucena přistoupit ke změně pravidel. Potřebuji získat nějaká data, abych ověřila praktické využití. Hra už nebude úplně dobrovolná a bude to zavánět černou magií. Snad by s tím arikiran takhle souhlasil. Nebude to nic proti ničemu.
Pokud se nikdo nezúčastní ani 5. kola, od 6. kola bude hra pokračovat s těmito úpravami:
a) Jako čísla pořadí karet se budou automaticky počítat minuty a sekundy u příspěvků uživatele Nic (Jana), pokud budou v rozsahu 1-58.
b) Toto se týká všech příspěvků Nic na fóru inspiruj, které budou odeslané v průběhu kola.
c) Pokud by se jedním příspěvkem Nic dosáhlo 5-ti čísel pro dané kolo, budou mít v příspěvku přednost jako 4. číslo minuty.
Když nebude mít Nic odvahu, má pořád možnost vyhnout se účasti ve hře, takže se tím její svoboda omezila jen částečně, ale v případě, že se bude hře úmyslně vyhýbat a posílat příspěvky mimo kola a v časech 59-0:59-0, budu zvažovat další úpravu. Hra už nebude kooperativním kontaktem s Bohem, ale něčím jiným více temným. Přesto může být výsledek zajímavý.
honzam píše:Přemýšlela jsem, jak experiment dál doplnit. Protože jsem viděla, co se v sobotu dělo na poradně, jsem přesvědčená, že by stálo za to zkusit kromě dosažení kontaktu s Bohem a ověření praktického použití synchronicit také rozsoudit Janu a vostalpetra. Šlo by o něco jako Boží soud, při kterém by se testovala Boží přítomnost i vyjádření Boha k jejich sporu.
d) Změní se bod 8 pravidel a budou testována jak zvolená čísla, tak čísla na kartách s kravami.
e) Pro potřeby hry jsou čísla z času příspěvků Nic na inspiruj považována za Janou zvolená. Může tak zvolit více než jedno číslo. Dále se mohou účastnit i ostatní a Janě "pomáhat" nebo také "škodit".
f) Soubor čísel s vyšším bodovým ziskem na konci roku zvítězil, ale jen pokud dosáhne MSm+ >= 97,5% můžeme se domnívat, že rozhodl Bůh, že pravda je na straně Jany, pokud vyhrála zvolená čísla, nebo vostalpetra, když vyhrála čísla na kartách s kravami.
Hladina významnosti 97,5% je zvolená, protože soubory budou dva. Statisticky by v průměru 1 za 20 stejných experimentů měl jeden z nich dosáhnout 97,5% a více. Je tedy statisticky velmi málo pravděpodobné, že na konci roku budeme moci jejich spor skutečně ukončit s odkazem na Boží vůli. Myslím si, že pravda je pravděpodobně na straně vostalpetra, ale nevím to.
http://www.youtube.com/watch?v=ZvpQ6v0FwBo&t=72m17s
honzam píše:
Krávy byly tentokrát dobře synchronní s tahem č. 1464665 o 5 minut dříve.
Ve hře zvítězily malým rozdílem krávy a tento výsledek indikuje, že pravda je spíše na straně vostalpetra než Jany. Protože krávy nedosáhly MSm+ 97,5% a více, není však možné výsledek považovat za projev Boží vůle. Krávy také nedosáhly ve hře zisku, na který bylo potřeba mít při 57 platných kolech 58 bodů. Neprokázalo se tedy, že by se synchronicity daly využít k vydělávání peněz při loteriích nebo ruletě, jak arikiran plánoval.
Dodatečně se také se neprokázalo, že by diskuze o ďáblu a sdílení zkušenosti s ním mělo na hru pozitivní efekt. Ve 47. kole sice došlo k výraznému extrému (6 z 8), který následoval den po rozhovoru o ďáblu, ale 66. kolo, před kterým se také na fóru mluvilo o ďáblu, toto nepotvrdilo (0 z 8).
Ve výseku času se může jevit, že něco nad něčím vítězí.
Nic píše:Ve výseku času se může jevit, že něco nad něčím vítězí. Ale pokud by se ve hře pokračovalo pár tisíciletí, tak by se to na 100% mnohokrát vyrovnalo nebo obrátilo.
Z absolutního pohledu je nějaké vítězství nebo prohra naprostý nesmysl.
A určovat podle loterie kdo má pravdu je vtipné.
Nic píše:Nestojím o žádné vítězství, proto se mě nedotýká ani Tvá představa prohry.
Může tu být i poznání mimo představy času.
V rámci absolutna je jakýkoliv pohled naprostý nesmysl.
honzam píše:Nic píše:Nestojím o žádné vítězství, proto se mě nedotýká ani Tvá představa prohry.
Sama snad vidíš, že se Tě to dotýká a to dost, když na to takhle odmítavě reaguješ. Jsi nemocná a přestáváš být schopna vnímat realitu.
honzam píše:Nic píše:Nestojím o žádné vítězství, proto se mě nedotýká ani Tvá představa prohry.
Sama snad vidíš, že se Tě to dotýká a to dost, když na to takhle odmítavě reaguješ. Jsi nemocná a přestáváš být schopna vnímat realitu.
Hodně štěstí.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků