měla jsem jednou sen - někdy v roce 1990...
...ležím v nějaké místnosti, kolem starý nábytek aa najednou se ke mně blíží letící bílá svítící koule...
...natáhla jsem ruce a celá štěstím pohlcena jsem se vnořila do té koule světla ( ta koule měla průměr kolem 40 cm)....
...bylo mi nádherně.....
30./31.1.2000 kolem 23 hod.
Hlídala jsem přes noc vnoučata. Nějak jsem nemohla usnout. Meditovat jsem nechtěla, abych je nerušila. Zavřela jsem oči a snažila se usnout. Při tom mne vnučka ze spaní držela za ruku. Najednou, pořád v bdělém stavu, jsem na zavřených víčkách viděla toto:
...uviděla jsem prostor plný hustého bílého světla a v něm se vznášely barevné tvary - plastová stavebnice pro batolata ...a všude bylo plno mateřské lásky...
-tehdy jsem si uvědomila, že je to kus snu mé vnučky a hned jsem přerušila fyzický kontakt - spojení do snu okamžitě zmizelo také ...s těmi plastovými hračkami si předtím odpoledne vnučka s velkým zaujetím hrála a tak si je "stvořila" i ve spaní...
a když si k tomu přidáš vyprávění lidí, co prožili klinickou smrt a spatřili bílé světlo plné mateřské lásky...
a ještě...při některých únosech do UFO také lidi popisují bílé světlo plné lásky....
..tak holt to bílé husté láskyplné světlo opravdu není světlo Univerza, světlo Já...