Trini píše:Nic píše:uvidíme
A kdy uvidíš? Až po 1000x? Nebo si budeš chtít "hrát" dál?
P.S. Však si vyhraješ s Vostalpetrem, když bude mít zájem. Trpělivost mu k tomu nechybí.

Trini píše:Nic píše:uvidíme
A kdy uvidíš? Až po 1000x? Nebo si budeš chtít "hrát" dál?
Nic píše:Mně baví, Petro, hrát si s Tebou. Kdykoliv Tě na Poradně objevím, vyzkouším, jak to funguje.
Trini píše:Nic píše:Mně baví, Petro, hrát si s Tebou. Kdykoliv Tě na Poradně objevím, vyzkouším, jak to funguje.
No, vidíš, aspon se tvoje zloba bude mít, čím zabývat.
Ale té tvé úrovně mateřské školky mám už opravdu dost. Budeš si muset počkat, až se na Poradně objeví něco, co mne bude zajímat.
Nic píše:
Zlobu vnímáš skrz filtr své mysli, pro mě je hravost vždycky jen radostí.
Trini píše:Nic píše:
Že tobě dělá zloba radost, o tom vůbec nepochybuji.
P.S. Proč by ses jinak za každou cenu snažila mě na své Poradně banovat a potom za mnou lezla sem?
Alaja píše:Trini píše:Nic píše:
P.S. Proč by ses jinak za každou cenu snažila mě na své Poradně banovat a potom za mnou lezla sem?
Není nad to si hrát (s těmi ostatními) ....vzpomněla jsem si při to na vyprávění jedné ženy, jak její přítel na JZ loudil na ostatních ženách erotické esemesky, které si pak četl společně s tím místním Nic, které se u toho mlátilo smíchy. Není nad hravost...
Alaja píše:Trini píše:Nic píše:
Není nad to si hrát (s těmi ostatními) ....vzpomněla jsem si při to na vyprávění jedné ženy, jak její přítel na JZ loudil na ostatních ženách erotické esemesky, které si pak četl společně s tím místním Nic, které se u toho mlátilo smíchy. Není nad hravost...
Trini píše:honzam píše:Vypadá to, že můj učitel definitivně upadl v nemilost mnicha, který se neostýchá přirovnávat vostalpetrovo učení k výkalům.
Mnich si na výkaly vůbec potrpí. Vždycky z něho někde vylezou, i když by se tak rád počítal mezi slušné a inteligentní lidi. Tahle perverzita vzniká zřejmě z násilím potlačované sexuality. Podle zrcadlového principu by měl být plný nenávisti - pořád ji totiž vidí v druhém.
Trini píše:honzam píše:Vypadá to, že můj učitel definitivně upadl v nemilost mnicha, který se neostýchá přirovnávat vostalpetrovo učení k výkalům.
Mnich si na výkaly vůbec potrpí. Vždycky z něho někde vylezou, i když by se tak rád počítal mezi slušné a inteligentní lidi. Tahle perverzita vzniká zřejmě z násilím potlačované sexuality. Podle zrcadlového principu by měl být plný nenávisti - pořád ji totiž vidí v druhém.
Nic píše:Trini píše:honzam píše:Vypadá to, že můj učitel definitivně upadl v nemilost mnicha, který se neostýchá přirovnávat vostalpetrovo učení k výkalům.
Teď mě ještě napadla taková legrace s tím zrcadlením. Podle zrcadlového principu, jak to tedy bude s tou perverzností?
Nic píše:To, co vede k jednotě Ducha, tělo nepotřebuje, tudíž ani sex nepotřebuje.
Osvobozující je jen poznání kým jsme.
Nic píše:Není nad to, když už dojde materiál pro pomlouvání a drby, něco si vymyslet, Ajo, viď?
Kdyby se šlo do důsledku Tvého výmyslu, odkud to víš? Od někoho, kdo u něčeho takového byl, nebo od někoho, kdo si něco takového vymyslel? Nebo sis to ve své bujné fantazii vymyslela sama?
Nic píše:Nebo že bys to byla Ty sama, na kom někdo ty erotické esemesky vyloudil a pak se Ti svěřil, že se s nimi svěřil tomu, kdo se mlátil smíchy?
Nic píše: Co Ty všechno nevíš o člověku, kterého jsi v životě neviděla, kterého neznáš, co všechno mu Tvá představivost dokáže přisoudit.
Trini píše:Nic píše:To, co vede k jednotě Ducha, tělo nepotřebuje, tudíž ani sex nepotřebuje.
Osvobozující je jen poznání kým jsme.
Holka, holka, kdybys měla aspon trochu ponětí o osvobození, tak tady nebudeš tolik vyšilovat z toho, co tady Poli napsala. Proč nepíšeš ty své zcela zbytečné "poučky" jen na své Poradně?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků