prší, celý svět se utopí.
Nebe, chladné je a zebe,
nebo vrhá kamení,
nebe, zas mne najde vedle tebe,......ale dál si to už nepamatuji....

Trini píše: V Honzamovi je tolik lásky, že ti chce pomoci. A ty se ho jen stále snažíš očernovat - vskutku d'ábelské.
armin píše:Trini píše: V Honzamovi je tolik lásky, že ti chce pomoci. A ty se ho jen stále snažíš očernovat - vskutku d'ábelské.
Jedno oko nezůstalo suché.
Kam se hrabou romantické televizní příběhy podle Rosamundy Pilcherové ...
Alaja píše:Trini píše:Ted' už i znevažuješ Ježíšova slova a lžeš dál a dál. Ten zárodek dobra v tobě tě asi zase pošle do pekla. V Honzamovi je tolik lásky, že ti chce pomoci. A ty se ho jen stále snažíš očernovat - vskutku d'ábelské.
To víš, odmítá její výuku....takže místo cukru používá nyní bič...
Nic píše:
ale Boží milost nepolíbí nikoho, kdo živí žalobce - pomlouvače ve své mysli.
armin píše:Trini píše: V Honzamovi je tolik lásky, že ti chce pomoci. A ty se ho jen stále snažíš očernovat - vskutku d'ábelské.
Trini píše:armin píše:Trini píše: V Honzamovi je tolik lásky, že ti chce pomoci. A ty se ho jen stále snažíš očernovat - vskutku d'ábelské.
Z tebe se pomalu, ale jistě stává protivnej, starej dědek. Dříve si byl aspon trochu lepší.
Trini píše:
Z tebe se pomalu, ale jistě stává protivnej, starej dědek. Dříve si byl aspon trochu lepší.
armin píše:Trini píše:
To je osud každého z nás, pokud včas nezemřeme.
Já jsem navíc taky už trochu plesnivej a smradlavej
Ale i to je dílo Boží. To bys jako osvícená bytost mohla vědět
Nic píše:Ale teď mě napadlo, že to "nelidské zlo", které si uvědomuješ, bylo už nastartováno dřív, než jsme se poznali, v okamžiku, kdy jsi zabil toho vrabce a díval ses, jak umírá.
honzam píše:Všem děkuji za projevenou podporu v mé nelehké ale důležité roli kozí matky, především pak Janě za její láskyplné příspěvky, kterými mi pomáhá nesejít z duality na nedvojné scestí.
Trini píše:Osvícená bytost? To vypadá už i na demenci.
armin píše:Trini píše:Osvícená bytost? To vypadá už i na demenci.
No, mně to je jasné, že osvícení tě zatím určitě nepostihlo, nicméně se občas jako osvícená či vědoucí jak co je, ráda projevuješ, tak proč ti neudělat občas radost?
Ale s tou demencí, to jsi se dobře trefila![]()
Divím se proč se ta Tara do mně zamilovala. Chápeš to??
Asi se zamilovala do nějaké svojí představy. Jinak to přece není možné
armin píše:honzam píše:Všem děkuji za projevenou podporu v mé nelehké ale důležité roli kozí matky, především pak Janě za její láskyplné příspěvky, kterými mi pomáhá nesejít z duality na nedvojné scestí.
Ni vidíš Petro, že se honzamovi od Jany nic špatného neděje. To jen ty vidíš problém, kde není
armin píše:Divím se proč se ta Tara do mně zamilovala. Chápeš to??
Alaja píše:armin píše:Trini píše:Osvícená bytost? To vypadá už i na demenci.
No, mně to je jasné, že osvícení tě zatím určitě nepostihlo, nicméně se občas jako osvícená či vědoucí jak co je, ráda projevuješ, tak proč ti neudělat občas radost?
Ale s tou demencí, to jsi se dobře trefila![]()
Divím se proč se ta Tara do mně zamilovala. Chápeš to??
Asi se zamilovala do nějaké svojí představy. Jinak to přece není možné
Že tys jí ještě neposlal fotku?
Trini píše:Ale ty, Poli, jsi sem ještě nedala tu fotku. Pořád to nejde?
miroslav píše:dodo píše:miroslav píše:Peter je náš miláčik tady na fóru
A mohol by byť, tu na fóre miláčikom každý, Petra samozrejme nevynímajúc ?
I ty si náš miláčik
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků