adiuv píše:v Janě žádné zlo ani ďábel není.
Spíš neuvědomovaná sebeobrana.
http://www.poradnazdarma.cz/viewtopic.p ... 75#p140799
Uvědomovaná cílená agresivita maskovaná za lásku.
adiuv píše:v Janě žádné zlo ani ďábel není.
Spíš neuvědomovaná sebeobrana.
http://www.poradnazdarma.cz/viewtopic.p ... 75#p140799
Eva Nada píše:V "hodnocení" hodně pomáhá osobní setkání...., přes písmenka je to ponejvíce přes osobní filtr mysli...
S Janou jsem se setkala osobně, ne jednou... i proto bych byla ráda za osobní setkání s arminem, který osobní setkání zatím nechce..., resp. jak píše - on ho nepotřebuje...
Zabývat se x let Janou je vlastně taky diagnóza...,
honzam píše:Eva Nada píše:V "hodnocení" hodně pomáhá osobní setkání...., přes písmenka je to ponejvíce přes osobní filtr mysli...
S Janou jsem se setkala osobně, ne jednou... i proto bych byla ráda za osobní setkání s arminem, který osobní setkání zatím nechce..., resp. jak píše - on ho nepotřebuje...
S Janou jsem tváří v tvář strávil spoustu času. Má narcistickou poruchu.
Eva Nada píše:honzam píše:Eva Nada píše:V "hodnocení" hodně pomáhá osobní setkání...., přes písmenka je to ponejvíce přes osobní filtr mysli...
S Janou jsem tváří v tvář strávil spoustu času. Má narcistickou poruchu.
Může být..., x lidí má x poruch...., strávit x dalších let reagováním na x poruch je taky diagnóza..., sebe z toho nevylučuji, viz. mé reagování např. na armina..., ale vše co začalo, taky skončí..., až přijde čas..., vše nás to něco učí...
Eva Nada píše:Např. měla jsem hooodně let zamilovaných do Jáčka..., nebudu popisovat detaily, ale bylo to hodně intenzivní.... no a teď, když jsem naposledy jela do Prahy, jemu jsem nepsala, psala jsem arminovi... (proč, je další otázka)..., tahle intenzivní láska ? k jáčkovi nějak vyprchala, ta intenzivnost, zaujetí už prostě není..., vím, že je, a nepotřebuji víc... ve vztahu k němu, s ním.... ale s arminem to ještě nemám(e) dořešeno, ale určitě se to taky dořeší..., chce to čas.... no...
honzam píše:Eva Nada píše:Např. měla jsem hooodně let zamilovaných do Jáčka..., nebudu popisovat detaily, ale bylo to hodně intenzivní.... no a teď, když jsem naposledy jela do Prahy, jemu jsem nepsala, psala jsem arminovi... (proč, je další otázka)..., tahle intenzivní láska ? k jáčkovi nějak vyprchala, ta intenzivnost, zaujetí už prostě není..., vím, že je, a nepotřebuji víc... ve vztahu k němu, s ním.... ale s arminem to ještě nemám(e) dořešeno, ale určitě se to taky dořeší..., chce to čas.... no...
Myslíš, že bude mít někdy potřebu se s Tebou vidět nebo se to dořeší přes písmenka?
Eva Nada píše:Kdo ví...., ale zatím je to tak, že "problém" je ponejvíce na mé straně...., já se s ním potřebuji vidět, on tu potřebu nemá, on je v klidu...
Alespoň tak se to jeví....
Eva Nada píše:Může být..., x lidí má x poruch...., strávit x dalších let reagováním na x poruch je taky diagnóza..., sebe z toho nevylučuji, viz. mé reagování např. na armina..., ale vše co začalo, taky skončí..., až přijde čas..., vše nás to něco učí...
armin píše:Eva Nada píše:Může být..., x lidí má x poruch...., strávit x dalších let reagováním na x poruch je taky diagnóza..., sebe z toho nevylučuji, viz. mé reagování např. na armina..., ale vše co začalo, taky skončí..., až přijde čas..., vše nás to něco učí...
Jak to tak pozoruji a z toho pozorování se učím, tak jsou také lidé, kteří jsou natolik zaujatí sami sebou jako Trini a Honzam, že se už nic neučí a tedy nejspíš ani nepoučí. Žijí si - jako Honzam jen ve svých psychosomatických fantaziích, sebeprezentacích a nechápání motivací druhých (soudí jen podle sebe - svého pokřivení).
Obdivuhodné, co všechno je na světě možné
armin píše:Eva Nada je vedle nich úplná hvězda - člověk relativně zdravého rozumu
armin píše:Trini píše:To je dobře, že si to uvědomuješ. Máš tak možnost se před jejím zlem, skrytém v rouše beránčím, chránit.
Že se vám do toho pletu, ale v Janě žádné zlo ani ďábel není.
Eva Nada píše:Kdo ví...., ale zatím je to tak, že "problém" je ponejvíce na mé straně...., já se s ním potřebuji vidět, on tu potřebu nemá, on je v klidu...
honzam píše:Eva Nada píše:Kdo ví...., ale zatím je to tak, že "problém" je ponejvíce na mé straně...., já se s ním potřebuji vidět, on tu potřebu nemá, on je v klidu...
Přijde mi normální, že guru své žáky přijímá a neodmítá stylem, že "nemá potřebu setkání". Předpokládám, že to máte jako učitel a žák a Armin Ti předává nějakou nauku. Je to tak?
Trini píše:Eva Nada píše:Kdo ví...., ale zatím je to tak, že "problém" je ponejvíce na mé straně...., já se s ním potřebuji vidět, on tu potřebu nemá, on je v klidu...
No, naposledy jako pravý alibista napsal, že se s tebou nemá cenu setkávat, když ho kritizuješ.
Eva Nada píše:Jj, metoda cukr a bič...., na některé to platí, na některé už ne..., dobrá vyučující metoda...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků