honzam píše:Nedokážu posoudit, jestli správné a úspěšné praktikování vadžrajány může vést například ke zrození v příštím životě jako Mahákála - Muž s velkým M. Začínám asi arminovi rozumět, že obyčejný lidský muž není dost velký a v porovnání s mocným Mahákálou je dobrý tak akorát jako Jeho podsedák. Třeba nějaká taková tajná praxe pro převtělení se do sněžného muže opravdu existuje.
Podle mne, jsou tyhle vizualizační cviky nejspíš cvičením, které by mohlo u některých adeptů pomoci poodhalit clonu, která je kolem vědomí a znemožňuje jim vidět tu záři vnitřního prostoru. Ale mají to holt složité. Mě stačila vizualizace, jak si létám nad městem (a spatřila jsem první jasnovidnou vizi) a pak nějakou dobu opakování (snažila jsem se najít kratší způsob), až se mi ten zářící prostor, za vizemi, objevil.....
honzam píše:Jen tak na okraj. V diskuzi pod videem se zpěvem se píše, že seskveč má pro lidi nadpřirozené schopnosti, například ovládá telepatii. ???
Kočky, alespoň některé, tu telepatii zvládají také....velmi často, když jsem ty své krmila a některá ještě nedorazila, tak jsem požádala ty, co zrovna přítomné byly, aby zavolaly ty co chybějí u jídla. Občas se jim to povedlo a po nějaké chvíli, zbývající kočky přiběhly....aniž by některá přítomná odešla od jídla...

Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...