Hrají a zpívají nádherně,...už druhý den...

Jen je škoda, že je venku na dvorku zima a mokro, mohli z toho mít víc i sousedi...

Alaja píše:Trini píše:To bude Fake News. K vyvolání paniky. (Asi jako s těmi velikonocemi.)
Doufejme...
Alaja píše:Když se sejdou o víkendu kamarádi po mnoha letech, naladí své kytary a spustí country...je to ještě mejdan, grilovačka nebo už potlach?![]()
Hrají a zpívají nádherně,...už druhý den...![]()
Jen je škoda, že je venku na dvorku zima a mokro, mohli z toho mít víc i sousedi...
Trini píše:Alaja píše:Když se sejdou o víkendu kamarádi po mnoha letech, naladí své kytary a spustí country...je to ještě mejdan, grilovačka nebo už potlach?![]()
Hrají a zpívají nádherně,...už druhý den...![]()
Já jsem za ten déšt' velmi vděčná, je fakt už druhý rok děsný sucho. Vůbec se mi to nelíbí.
A zima? - třeba ledoví muži přišli trochu předčasně. Takže je budeme mít dřív za sebou.
Alaja píše:Když jsem kočkám dávala krmení, tak došly celé mokré a urousané od trávy a vyčítavě na mne koukaly, že jsem nezatopila...krbík totiž přestavuji a ještě není hotový...mají smůlu....![]()
Trini píše:Asi jsi s tím měla začít až po těch ledových mužích. Ale jsi obdivuhodná, že to umíš.
Alaja píše:Největší problém mi dělá komín...ale i to nějak zvládnu...když to, co jsem měla předtím, vydrželo celou zimu, tak tohle pár let snad vydrží také...
Alaja píše: překlad je snad už tvrdý dost, maximálně ho pro jistotu podložím nějakým kusem železné tyčky.
armin píše:Alaja píše: překlad je snad už tvrdý dost, maximálně ho pro jistotu podložím nějakým kusem železné tyčky.
Tu železnou tyčku nebo raději několik je dobré dát dovnitř do toho betonu překladu
Zpět na Obrázky, fotografie, mandaly
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků