Alaja píše:Ten seriál jsem nesledovala, vlastně se na telku vůbec nedívám.
Nic píše:honzam píše:
Viděl jsem v něm něco nádherného a měl pocit, jako když ke mně ta fotografie promlouvá:
"Tak jsi to dal. To koukáš, co. To je mazec."
...
Když vědomí klesne do srdce, zmizí a nastává nová skutečnost, kde není prostor ani pozorovatel, ale jen já, krása a blaženost.
http://www.poradnazdarma.cz/viewtopic.p ... =30#p50666
honzam píše:
2010 byly ještě zlaté časy plné radosti ...
Nic píše:honzam píše:A přijde bažení a Jana si přijde pro svou dávku sebepotvrzení a nabízení se na inspiruj.
Hele fajn, Ty si nech své peklo, já si nechám ráj.
Doufám, že Jana do míst, kde by Tě mohla potkat, hodně dlouho nepřijde.
Kit Harington skončil kvůli vyčerpání v léčebně, na konci Hry o trůny se rozbrečel
Herec ze seriálu Hra o trůny skončil před pár týdny kvůli stresu v americké luxusní léčebně, kde se zotavuje z psychicky náročného natáčení poslední řady populárního fantasy seriálu, který v květnu skončil. Upozorňujeme, že následující text obsahuje spoilery.
Kit Harington již dříve v rozhovorech vysvětloval, že poslední natáčecí dny pro něj byly vyčerpávající, a že se dokonce rozbrečel, když se dozvěděl, že jeho postava (Jon Sníh) musí na konci Hry o trůny zabít Daenerys.
Po poslední klapce cítil návaly smutku i úlevy. "Poslední natáčecí den byl v pohodě, pořád jsem se cítil dobře, jenže když se blížil konec, zrychlil se mi dech a bylo mi špatně. Když pak padla poslední klapka, sesypal jsem se," citoval herce britský web BBC.
Harington je teď na klinice kvůli vyčerpání a přemíře stresu, údajně svou roli sehrál i alkohol.
Televize HBO před pár dny odvysílala dokument ze zákulisí natáčení Hry o trůny nazvaný The Last Watch, ve kterém Harington velmi prožíval čtení scénáře a při odhalení závěru seriálu se na kameru rozbrečel.
honzam píše:Měl jsem v té době nějaké materiály v počítači. Zastavil jsem se u fotografií Maháršiho. Tehdy jsem o něm moc nevěděl ani neznal jeho učení. Dostal jsem se k němu tak, že jsem si jméno pamatoval ze seriálu "Paměti mystika" a asi měsíc před tím zmizením sebe sama jsem si něco nastahoval z internetu.
Viděl jsem v něm něco nádherného a měl pocit, jako když ke mně ta fotografie promlouvá:
"Tak jsi to dal. To koukáš, co. To je mazec."
Šrí Brahmam a Šrí Ramana Mahariši
Jako pětadvacetiletý spatřil v domě svého přítele fotografii Ramany Maharišiho - velkého indického mudrce. Zmocnila se ho velká touha a rozjel se do 400km vzdáleného Tiruvannamalai, do Ašramu Ramany Maharišiho na úpatí hory Arunáčaly. Nečetl do té doby žádnou duchovní literaturu ani neměl duchovního učitele či gurua.
Jeho srdce bylo čisté, protože mantra, která v něm neustále zněla, stírala dualitu v jeho vnímání světa. Dorazil do meditační síně Ramana Ašramu a usedl před podobiznu Ramany Maharišiho. Z vnitřního nutkání se Maharišimu ze srdce odevzdal a odevzdal mu i své touhy. Mohutná síla ho vtáhla dovnitř, zastavil se mu dech, myšlenky zmizely a naplnilo ho ticho a mír.
Když po čase vstal, pomalu se mu vracely myšlenky, ale zevnitř už k nim nevedla žádná vazba. Pro mladého školního učitele to byl úplně nový stav. Navštívil Sauris, kterou lidé považovali za osvícenou a dozvěděl se, že jeho realizace Já byla dovršena. Jeho život se naprosto změnil. V následujícím období jeho života byly zbývající tendence, touhy a připoutanosti trvale spáleny silou božského Já. Zbylo jen božské Já.
Lidé, kterým se poštěstí pobýt v blízkosti Šrí Brahmama, zažívají hluboký klid, vnitřní mír a blaženost. Je to stav, který se nedá slovy popsat...
Mír, Božské Já, Bůh, Láska...
Jana(Nic) píše:TheEilag píše:Proto také netvrdím, že by konec měl být v době volebního období Donalda Trumpa. Ovšem nebudu zpochybňovat konec světa. Rozhodně si ale nemyslím, že by zmiňovanou šelmou měl být právě prezident USA.
Chtěl bys zmiňovanou šelmu poznat osobně? Není to problém. Jenže na tyhle stránky nechodí, sem chodí jen ti, kdo patří do ráje (Nirvány, Božího království), samozřejmě bez vize nějakého zisku.
Pro ty, kteří jsou vybíraví a potřebují si z něčeho vybrat, je tady ještě možnost směřování do pekla. Ta zmiňovaná šelma, která je ve službách pekla, se jmenuje Honza, nick honzam, prezentuje se sice jako princezna, případně dvě princezny, ale původně byl drak. Teď vypadá spíš jako vyhublá koza.
Podle tohohle obrázku ho můžeš docela dobře poznat:
Zřejmě mu ta služba dává dost zabrat, ale to víš, někdo to dělat musí.
honzam píše: Piš prosím k věci.
Alaja píše:Phobos a deimos.....ještě že jsem nenavázala bližší kontakty s tou entitou...od začátku jejího pobytu na diskusních stránkách o duchovnu jsem vnímala, že je na lidí v podstatě zlá, jsou jí ukradení....je jen ona, pak zase ona...pak ještě mnohokrát ona a kdesi na úplném konci je ten nepodstatný zbytek světa...
Jo, jedná se o Nic...
Alaja píše:Phobos a deimos.....ještě že jsem nenavázala bližší kontakty s tou entitou...od začátku jejího pobytu na diskusních stránkách o duchovnu jsem vnímala, že je na lidí v podstatě zlá, jsou jí ukradení....je jen ona, pak zase ona...pak ještě mnohokrát ona a kdesi na úplném konci je ten nepodstatný zbytek světa...
Jo, jedná se o Nic...
Nic píše:Na to, co Ti tady, Alajo, píšu, se můžeš dívat jako na zlé, nebo jako na osvobozující. A můžeš si vybrat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků