Alaja píše:Nic píše:A s tím se objevuje zároveň i poznání, že neexistuje nic a nikdo, kdo by byl mimo to, ale může tady být sen - iluze oddělenosti a pak tohle nemusí být jasné.
A z čeho jsi tohle usoudila?

Alaja píše:Nic píše:A s tím se objevuje zároveň i poznání, že neexistuje nic a nikdo, kdo by byl mimo to, ale může tady být sen - iluze oddělenosti a pak tohle nemusí být jasné.
všechno je Boží království.
Alaja píše:Občas čtu svědectví či poslouchám videa, jak lidé popisují svou klinickou smrt a popis toho, co při tom viděli.
Nebo když v regresi popisují svůj předchozí život a život mezi životy....
Občas nakouknou i do těch kladných oblastí, do toho BK, kde je přivítá někdo, s kým se dřív znali, přátelili se atd.
A marně v takových vyprávěních hledám nějaké stopy po mimoních....zatím jsem nenašla ani jeden popis, že by tam byl ještě někdo jiný kromě bývalých pozemšťanů....žádný mimoň tam není k mání.....
Buďto žádní mimoni nejsou ...(ale mé zkušenosti praví že mimoni existují).....nebo je tahle astrální oblast (BK i peklo) rozdělena podle planet,.... každá planeta má pak svůj vlastní astrální svět, oddělený od ostatních.....
Přikláním se k té verzi, že každá planeta má svou vlastní astrální oblast a nemísí se s jinými....
Trini píše:ž se mimoň inkarnuje na Zemi, tak už není mimoň?
Alaja píše:Trini píše:ž se mimoň inkarnuje na Zemi, tak už není mimoň?
Myslíš ty, co prý ve svých předchozím životech žili na Venuši, Saturnu, Jupiteru, Plejádách a pod.?
Když oni tvrdí, že vypadali jako lidé....takže to jsou možná lidé, co opustili kdysi dávno Zemi, ale astrálně byli se Zemí spjati nadále.....a za trest se sem vrátili zpátky...
Alaja píše:
..takže to jsou možná lidé, co opustili kdysi dávno Zemi
Trini píše:Ale ne, myslím ty mimoně, kteří se sem inkarnují, protože si chtějí vyzkoušet lidský žívot. A kdo se tady inkarnuje, tak samozřejmě vypadá jako člověk/pozemšt'an. Některým ale chybí emocioánální tělo, které na jejich planetách neexistuje, a tak se ho prý snaží křečovitě imitovat.
Trini píše:Alaja píše:
..takže to jsou možná lidé, co opustili kdysi dávno Zemi
Oni prý tvrdí pravý opak, že všichni pozemštané byli původně mimoni, kteří se zde inkarnovali ( a tak vzniklo lidstvo). Někteří už strašně, strašně dávno a ti si pak říkají "staré duše". Ale během historie lidstva přicházeli další a těm úplně čerstvýmříkají "mladé duše". Většina z nich v té tíživé energetické úrovni uvízne, a tak se tady musí inkarnovat znova a znova.
Nic píše:Alaja píše:Nic píše:A s tím se objevuje zároveň i poznání, že neexistuje nic a nikdo, kdo by byl mimo to, ale může tady být sen - iluze oddělenosti a pak tohle nemusí být jasné.
A nebo také totéž je možné poznat bhakti cestou, tedy obráceně. Nejprve poznáním, že láska je opravdu vším a s tím se objeví poznání nezávislosti na formě a projevu. Objeví se poznání existence - Bytí - které je Láskou bez potřeby, být něčím konkrétním, nějakou formou, být tím, kdo má nějaký konkretní projev. Tím se veškerá připoutanost uvolní.
Obě cesty - meditace i láska vedou k poznání, že:
Moudrost říká - "Nejsem nic"
Láska říká - "Jsem vším"
A kde by se tady vzalo ještě něco, co by bylo mimo to?
Leda by tady nebyla moudrost nebo láska.
Konečně jsem to udělal už dlouho!
Ma, jedno z na non kulturního dědictví v moři
Miska z koňaku, misku z koňaku,
Pečená celá koza s dobrým olejem
Snědl jsem ho a zbláznil jsem se!
Život je přesně takový ~
Alaja píše:Nic píše:Alaja píše:A z čeho jsi tohle usoudila?
Blablabla...
Ufff, a já už se lekla, že jsi něco našla v tom, co jsem psala já.
Nic píše:Petro, nemůžu Ti vůbec nic slibovat, snad jen jediné,
že jakmile objevíš Království nebeské,
budeš mi dokonale rozumět.
Nic píše:BOŽÍ KRÁLOVSTVÍ JE ZAKOUŠENÍ PRAVDY
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků