armin píše:Trini píše:Nevěřím ti ani slovo. Jen samé výmluvy.
Máš asi špatnou zkušenost s muži.
Nejsi zvyklej, že tě někdo prokoukne. Všichni ti zřejmě na ty výmluvy naletěj.
armin píše:Trini píše:Nevěřím ti ani slovo. Jen samé výmluvy.
Máš asi špatnou zkušenost s muži.
Trini píše:Nejsi zvyklej, že tě někdo prokoukne. Všichni ti zřejmě na ty výmluvy naletěj.
armin píše:Trini píše:Nejsi zvyklej, že tě někdo prokoukne. Všichni ti zřejmě na ty výmluvy naletěj.
To... bla bla....bla bla....
armin píše:Nejmenoval se ten tvůj guru náhodou Robin?
To byl můj první guru, byl opravdu dobrý a to, co píšeš (s těmi bdělostmi) mi ho dost připomíná.
Krásné je, že Miroslav má i po letech pořád tu nejžádanější, nejkrásnější, nejprobuzenější.
Nic píše:
Krásné je, že Miroslav má i po letech pořád tu nejžádanější, nejkrásnější, nejprobuzenější.
Tohle by bylo dobré upřesnit, aby to nevypadalo, že se Miroslav vytahuje.
Nic píše:Jakmile někoho opravdu dobře známe, tak se v něm vidíme a poznáváme v něm pravé Já, které je božské - nejžádanější, nejkrásnější, nejprobuzenější.
Jakmile někoho opravdu dobře známe, tak se v něm vidíme a poznáváme v něm pravé Já, které je božské - nejžádanější, nejkrásnější, nejprobuzenější.
A s Probuzením, tedy s poznáním Pravdy, je jasné, že takový je ve své Podstatě úplně každý.
Trini píše:.... některý člověk může vyzařovat něco, co mnohé oslovuje.
Nic píše:Jakmile někoho opravdu dobře známe, tak se v něm vidíme a poznáváme v něm pravé Já, které je božské - nejžádanější, nejkrásnější, nejprobuzenější.
A s Probuzením, tedy s poznáním Pravdy, je jasné, že takový je ve své Podstatě úplně každý.Trini píše:.... některý člověk může vyzařovat něco, co mnohé oslovuje.
Dá se k tomu nabídnout obrácený obraz.
Ten, kdo poznává realitu skrz temný filtr mysli, pravé Já nenajde v nikom a nikdo ho neosloví.
armin píše:Takže v mém případě píšeš více o sobě než o mně.
Trini píše:Podle mne např. neexistuje nikdo, koho by nic/nikdo neoslovil. Asi to bude tím, že do druhých žádný temný filtr mysli neprojikuji.
Nic píše:Trini píše:Podle mne např. neexistuje nikdo, koho by nic/nikdo neoslovil. Asi to bude tím, že do druhých žádný temný filtr mysli neprojikuji.
Bez temného filtru mysli neexistuje ani iluze oddělenosti, tedy ani nikdo, kdo by mohl být ve skutečnosti druhý, kdo by nebyl láskou, kdo by byl nějakým způsoben nepřijatelný, špatný, každý a všechno je Já.
Všechno, co existuje, je bez filtru mysli Láska. A to, co se jeví, že Láskou není, není nic. Tahle moudrost v tichu srdce bez závoje mysli tady prostě je.
Nic píše:Trini píše:Podle mne např. neexistuje nikdo, koho by nic/nikdo neoslovil. Asi to bude tím, že do druhých žádný temný filtr mysli neprojikuji.
Bez temného filtru mysli neexistuje ani iluze oddělenosti,
Alaja píše:
Jediná víceméně bezfiltrová možnost je telepatie,
Trini píše:Alaja píše:
Jediná víceméně bezfiltrová možnost je telepatie,
Telepatie taky není bez osobního filtru (= přeložení do vlatní řeči a myšlení) možná.
Trini píše:Nic píše:Trini píše:Podle mne např. neexistuje nikdo, koho by nic/nikdo neoslovil. Asi to bude tím, že do druhých žádný temný filtr mysli neprojikuji.
Bez temného filtru mysli neexistuje ani iluze oddělenosti,
No, on hlavně neexistuje ten temný filtr.
Alaja píše:Jo, jo....koncové stanice bývají dost poruchové.....a také přenos nemusí být zachycen a zapamatován celý...
Trini píše:armin píše:Takže v mém případě píšeš více o sobě než o mně.
Tak se zamysli nad tím, jestli ty všechny nesmysly, které o mně píšeš, nemají spíš něco společného s tebou.![]()
Alaja píše:
Ještě jsem o nějakém guru Robinovi neslyšela ani o něm nečetla....kdo to je?
Eva Nada píše:Trini píše:;)
Realizovaného poznám podle toho, že pořád dokola nemele ty samé předpisy ze své úrovně jedno komu - jako to třeba dělá Jana nebo Armin. Pro realizovaného není problém se přemístit do jakékoliv úrovně vědomí a tam prostě být hledajícímu nápomocen.
To jsem pochopila a naučila se u mého milovaného, nejpraktičtějšího "učitele", který rozlišoval tři "pozornosti " - 1. Vědomí běžného světa, 2. Vědomí snového, astrálního světa a 3. Absolutno.
Několikrát jsi zmiňovala svého učitele, to mě zajímá....., stýkali jste se i osobně? A jestli jsem pochopila, už nejste v kontaktu, proč?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník