Nic píše:Alaja píše:Když se to přeloží do duchovňáčtiny, tak jen veřejnosti "laskavě "naznačuje, že jsi to.....no, že máš jakési ego...a pod....a ona už žádné nemá....
Takhle si to překládá mysl, ale nic takového nikdy nikde neříkám. Ego je představa, kdo jsi a Tvé pravé Já je uvědomění, že jsi bez představ a spojnicí mezi tím, je pocit, že jsi.
A čím je ten pocit osvobozenější od jakýchkoliv představ, tím víc se blíží k poznání pravdy.Vždy, když napíše, že se u něčeho směje, co tu čte (dříve na JZ a pod.), tak mi vyvstane z paměti jedna větička z diskuse a JZ, jak tam někdo napsal, že když si se svým přítelem četla sms od některých žen z JZ, tak se tomu oba chechtali.......asi se té představy u ní nikdy už nezbavím....
Už jsi tuhle svou představu o představě někoho, kdo u něčeho takového nebyl a ani nemohl být, opakovala vícekrát.
Máš z toho, co jsi napsala a v hloubi nitra si nemůžeš potvrdit, že to je pravda, dobrý pocit?
PS: sms od některých žen z JZ určené někomu jinému, než mě, jsem nečetla, nikdo mi svůj mobil se sms od žen z JZ nepůjčil
Tím netvrdím, že kdybych ty SMS četla, že bych se nesmála, záleží na tom, co by v nich bylo.
A ještě částečná amnézie či co, nebo snad už skleróza? ....hmm...psala jsem někdy, že ty sms byly určeny tobě, na tvůj telefon?? Ty si přece vyžádal tvůj přítel, pod záminkou, že s těmi ženami koketuje...a že se pak někomu chlubil, jak s nimi ve tvé společnosti nakládá, to ti asi nevyprávěl...

Nemám z toho vůbec dobrý pocit, ale co se dá dělat, raději bych tu četla honzama než tebe.....ale když jsi ho odtud navždy vyhnala.....