Trini píše:(Podle Human Design System je ted' Saturn v bráně/hexagramu 60 = omezení, ohraničení. Ta brána je v kořenovém centrum, kde je tlak přežít.)
P.S. Také se jí říká brána akceptování.

Trini píše:(Podle Human Design System je ted' Saturn v bráně/hexagramu 60 = omezení, ohraničení. Ta brána je v kořenovém centrum, kde je tlak přežít.)
Trini píše:Alaja píše:Trávník na zahradě mi rozkvetl černobílým kvítím..![]()
Tady jsi je měla ještě všechny, nebo? 5. března. Hm...
Trini píše:Alaja píše:Hmm, dnes se mi ke krmení dostavila jen jedna kočka...a jedno kotě proběhlo kolem.
Každý den je jich méně a méně....takže nevím, buď už jejich ochranu nepotřebuji, nebo mne už odepsali a šli si najít nové domovy....páč usoudili, že už tu dlouho nebudu...
To se ti ještě nikdy nestalo, že by přestali chodit? Na čas?
Očekává se od nás (starých), že budeme dodržovat všechna opatření, abychom se nakazili až co nejpozději. Až pro nás bude postel v nemocnici.Ted' je tam hodně nemocných s chřipkou, takže prý musíme počkat s tím nakažením, až chřipka odezní. Pro republiku a národ! Jinak jim zlikvidujeme zdravotní systém. Jo, holka, i umírat se musí politicky korektně.
![]()
![]()
Máš fakt pocit, že to chytneš? A že to tvoje plíce nezvládnou?
Že by pro nás přišel čas jít?
Každopádně je to velmi zvláštní doba. Takové nějaké donucené ztišení. Čekání, co bude, jak dlouho to bude trvat.
(Podle Human Design System je ted' Saturn v bráně/hexagramu 60 = omezení, ohraničení. Ta brána je v kořenovém centrum, kde je tlak přežít.)
P.S. Pluto je právě v bráně 61 = vnitřní pravda. Asi bych se na to měla pořádně podívat.
Alaja píše:
No nevím...nějak mne napadlo, že kdosi chce řešit přelidnění planety...a jelikož je spousta starých a nemocných lidí, tak začal nenápadně s nimi.....
Trini píše:Spíš mi to připadá, že zdravotní systémy nejsou připraveny na větší problémy. V Číně kvůli tomu postavili dvě nemocnice, ale tu druhou prý ani nepotřebovali.
Trini píše:Trini píše:Spíš mi to připadá, že zdravotní systémy nejsou připraveny na větší problémy. V Číně kvůli tomu postavili dvě nemocnice, ale tu druhou prý ani nepotřebovali.
V Itálií prý už staví před nemocnicemi stany, ale stejně jim chybí lůžka.
V Rakousku ted' chtěli po vojsku nemocniční lůžka, ale to prý už od roku 2012 žádná nemá, protože jim bylo od státu nařizeno se jich zbavit, že prý nejsou potřeba. A argument, že se třeba budou potřebovat při nějaké katastrofě, prý nikoho nezajímal. Prostě se muselo šetřit.![]()
Alaja píše:a jelikož je spousta starých a nemocných lidí, tak začal nenápadně s nimi.....a hned se uvolní místo pro mladé, důchodové a sociální systémy si vydechnou
Trini píše:
Spíš mi to připadá, že zdravotní systémy nejsou připraveny na větší problémy.
Alaja píše:Trini píše:Alaja píše:Trávník na zahradě mi rozkvetl černobílým kvítím..![]()
Tady jsi je měla ještě všechny, nebo? 5. března. Hm...
Jo, skoro všechny..
Než se setmělo, tak jsem zahlédla na zahradě čtyři koťata...Mikeše, Lojzíka, Flíčka a malou Sněhurku.... takže asi jen zkoumají okolí, když se trochu oteplilo a na chvíli přestalo pršet...
Trini píše:Že by pro nás přišel čas jít?
Alaja píše:https://www.info.cz/svet/viden-chysta-v-centru-mesta-obri-lazaret-pro-nakazene-koronavirem-44563.html
Vídeň chystá v centru města obří lazaret pro nakažené koronavirem
Zpět na Obrázky, fotografie, mandaly
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník