Vostalpetr píše:
ale v duchovní oblasti každou svou činností prostě vytváříš karmu,
proto taky jediná správná činnost je nečinnost -klid,
jinak blbneš jak ta Jana, ta blbne nahoru a ty dolu...
Eva Nada píše:Jistě, když je zima, jdeš naštípat dřevo. když je potřeba vody, zajdeš pro vodu... furt dokola, je rozdíl, když jednáš ve prospěch ega, jeho nabobtnání, zvýšení sebestřednosti, výlučnosti, nebo tam ten motiv zvýšení, upokojení sebestřednosti, výlučnosti není...
Eva Nada píše:Raději být chytrý, krásný, duchovní, jako je jeho manželka, to je to pravé.
armin píše:Když něco chceš, tak musíš (něco pro to udělat), jinak v tobě vzniká rozpor (další rozpor)
Když nic nechceš, nic nemusíš. Přesto můžeš...
Eva Nada píše:armin píše:Když něco chceš, tak musíš (něco pro to udělat), jinak v tobě vzniká rozpor (další rozpor)
Když nic nechceš, nic nemusíš. Přesto můžeš...
No nevím, když jsem se kdysi hooodně dost dlouho trápila tím, že jsem chtěla přestat kouřit a zkoušela jsem všechno možné a dost mě to stresovala až po takové pocity, jako bylo znechucení sama sebou, nad tím vším, až ten problém, závislost na kouření, potřeba (!) kouřit ode mne odpadl sám, milostí. Jinak to nemohu nazvat.
Možná tím, že už jsem vyčerpala veškeré zbraně, taktiky, že jsem jednoduše přestala bojovat. Odevzdala jsem to.
A stal se zázrak.
Stala jsem se volnou (nad ne-kouřením).
Alaja píše:Když ono je to vlastně strašná nuda, tyhle duchovní sféry a dimenze, nic vzrušujícího se tam neděje.....fakt....
Alaja píše: Když ono se to tak krásně čte v knihách, jak to na někoho spadlo z nebe samo od sebe a jak byl pak velmi šťastný.....a chtělo by se to mít zrovna tak, jak se o tom sem tam píše....
...jenže mám dojem, že i kdyby je to zavalilo, tak si s tím nebudou vědět rady a budou chtít něco jiného, lepšejšího...něco takového, co si podle těch knih vysnili...
Když ono je to vlastně strašná nuda, tyhle duchovní sféry a dimenze, nic vzrušujícího se tam neděje.....fakt....maximální vzrůšo jsou jen sem tam nějaké ty vize....
Alaja píše:JJ, manžel také přestal kouřit, z jednoho dne na druhý......možná, kdyby nepřestal, ještě tu mohl chvíli pobejt...a já bych nikdy nedorazila na diskutárny o duchovnu...
armin píše:A co Jáčko?
Má nějaké děti?
Bude se rozvádět?
Nebo je mu nebo té jeho jen chomout už trochu těsný?
On má tu Zopot, jestli se nemýlím.
Eva Nada píše:
A co ty a tvoje chytrá, krásná, duchovní žena? Dobrý? Stále vám to klape? Stále spokojený?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků