armin píše:Vostalpetr píše:A když ti někdo něco radí a ty se tím pak řídíš po zbytek života, tak to pak budeš tvrdit, že jsi nic nepřebral ???
Já se řídí vlastním poznáním, pochopením, srdcem a zdravým rozumem. A od nikoho nic nepřebírám ani neodmítám. Jsem otevřený všemu.
Nepotřebuji být originální, nemám žádné mindráky, mám rád druhé lidi jací jsou a proč takoví jsou.
Zkrátka ukázkovej pitomec, dobroser a vopičák
armin píše:Měl bych možnost poznat co si kdo o tom co píšu, případě o mně (o mém egu) opravdu myslí a proč. I když by to bylo negativní.
Občas sice sklízím zpětné reakce, ale většinou jen jako obranné reakce na mé provokace a pošťuchování, ale bez hlubšího opravdového zamyšlení.
armin píše:Když je někdo pokročilý v osvobozování se od svých komplexů, předpojatostí, potřeby nějak vypadat nebo nevypadat před druhými atd. tak je otevřený diskusi o tom, jaké nedostatky, pomýlení, chyby, iluze u něj druzí vidí
armin píše:Trini píše: .......
„Tvá slova jsou jen bzučením mouchy v mých uších.“
armin píše:No jo, ale to co ty teď produkuješ jsou jen tvé hloupé útočné představy a to bohužel není žádná inteligentní reflexe.
Jsou to jen tvoje zaujaté představy o mně a se mnou bohužel nemají nic společného.
Takže sorry
Proč to nebereš jako tvé obvykle hloupé, nesmyslné, útočné (bezohledné a bez jakéhokoliv soucítění) pošt'uchování druhých ?
Trini píše:Jsi prostě takovej kecálek, armine.
Kritiku a negativitu o sobě vůbec nesneseš. Pak řádíš, že to jsou jen hloupé, nesmyslné představy - stejně jako Jana. Ale ta alespon dopředu upřímně řekne, že si žádnou kritiku a posuzování nepřeje.
Napsala jsem ti, jak tě vidím, ale vůbec se ti to nelíbilo. Zřejmě vyžaduješ jen pozitivní náhledy na svou osobu.
Potom všem, co tady leta předvádíš, tě už neberu vážně.
Ale nemůžeš za to, je to vůle Boží.