Alaja píše:Vloni jsem na fb uviděla jednoho Mikuláše....
..i když, podle mne vypadá spíš jako Santa...![]()
Trini píše:Podle mne fakt všechno nasvědčuje tomu, že civilizace a kultura (křest'anských) bělochů, vytvořená za ca. dva tisíce let bude během několika desítek let zcela zničena a pak nastane na pár století chaos a úpadek stejně tak, jako když zanikla Římská říse, díky stále se zvětšující dekadenci ve všech oblastech života a náporem barbarů.
A pak zase pomaloučku bude vznikat nějaká nová civilizace a kultura.
To je koloběh života. Osudové kolo se točí, jedno jen nahoře ten a pak zase jiný.
Vostalpetr píše:
Jejich slova zřejmě padla na úrodnou půdu, protože právě dnes Ursula von der Leyenová sdílela svá slova z europarlamentu. „Co můžeme udělat, aby naše instituce lépe odrážely rozmanitost našich společností v Evropě? To není otázka jedné politiky, jedné osoby nebo jednoho komisaře. Proto jsem tady jako předsedkyně Evropské komise. Chci dostat odpověď na tyto otázky. V Komisi povedeme na toto téma debatu a rozhlédněme se i tady v europarlamentu. Rozmanitost našich společností není reprezentována a uznávám, že mezi eurokomisaři to není lepší. A proto říkám: Musíme si promluvit o rasismu a musíme konat.“
............................................................................................................................................................................................
Jak by asi tak v demokracii mohla být podporována rozmanitost,
když demokracie je vláda většiny nad menšinou ???
Odpověd je tudíž naprosto jednoduchá :
"Běž Uršulo do P........."
Vostalpetr píše:
když demokracie je vláda většiny nad menšinou ???
Alaja píše:Planeta Země se nám zahřívá zevnitř, nikoli z venku....(to je můj názor)![]()
Trini píše:Alaja píše:Planeta Země se nám zahřívá zevnitř, nikoli z venku....(to je můj názor)![]()
Vnímáš vzrůstající teplo v zemi, od země?
Trini píše:A začnou ted' bilé členy a komisaře EU nahrazovat barevnými nebo přibírat k těm bílým barevné? Uršula by taky mohla jít příkladem a nabídnout svou pozici nějakému Afričanovi a ten by pak měl hlavní slovo v EU.
No, nebylo by to pěkné mít zde poměry jak v Africe?
armin píše:Trini píše:A začnou ted' bilé členy a komisaře EU nahrazovat barevnými nebo přibírat k těm bílým barevné? Uršula by taky mohla jít příkladem a nabídnout svou pozici nějakému Afričanovi a ten by pak měl hlavní slovo v EU.
Jakákoliv diskriminace je nepřijatelná.
Vnímáš vzrůstající teplo v zemi, od země?
To už přestává být pravda.
A začnou ted' bilé členy a komisaře EU nahrazovat barevnými nebo přibírat k těm bílým barevné? Uršula by taky mohla jít příkladem a nabídnout svou pozici nějakému Afričanovi a ten by pak měl hlavní slovo v EU.
vostalpetr píše:Ale už to není co to bejvávalo...
Uršula by taky mohla jít příkladem a nabídnout svou pozici nějakému Afričanovi a ten by pak měl hlavní slovo v EU
Uz ani ty deprese nejsou co bejvaly
Trini píše:
A je to rasistická diskriminace, když Obama a spol. tvrdí, že běloši mají rasismus v genech?
Navíc to od Obamy není moc inteligentní, protože by pak měl ten rasistický gen po své matce bělošce. Ale zřejmě si pak může vybrat proti komu bude rasistický - proti bělochům nebo černochům.![]()
Ale netrvalo dlouho a tamější hoši se vydali houfem do toho zaslíbeného kontinentu...za tím bílým snem....
vostalpetr píše:ale když se přidáš na stranu nás podporovatelů globálního oteplování,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků