armin píše:A co tvůj manžel. Byla to velká láska?
T.j. jsi s ním stále i teď?
armin píše:Alaja píše:Tak tam jsem pro změnu byla jednou já, s manželem a příbuznými, na dovolené....kterou jsme dostali od rodičů.... Elbrus a Soči.
No tak jestli je ti šedesát, nebo více...
Tak to bys za totáče byla ten správný kádr a mohla bys kvalifikovaně radit druhým.
Alaja píše:armin píše:A co tvůj manžel. Byla to velká láska?
T.j. jsi s ním stále i teď?
Byli jsme spolu 36 let. Víc jsme nestihli. Umřel.
armin píše:No a co teď?
Jste stále spolu (osudová láska - ten pravý), nebo je to už "za tebou"?
Myslíš, že by pomohly roušky a špunty do uší?
Vždyť i ty, ty bláboly, co sis kde přečet (např. ve Vackovi) nebo slyšel, opakuješ a druhé podle toho poučuješ.
A když nejsou zrovna v souladu s bláboly, které jsi si vyopičil, tak je posíláš do pr....
asi aby se tam setkali s těmi třemi prsty Bondyho.
No já, například, jsem ještě nebyla v Indii, natož v nějakém tom jejich jakémkoli ašrámu.........nevím, co na tom ti lidi vidí... když tam někdo jezdí opakovaně, jako by mu to jednou nestačilo.....
armin píše:Alaja píše:No já, například, jsem ještě nebyla v Indii
No já jsem zase nebyl v Sovětském svazu a taky mi to nechybí. Kariéru už nedělám. Ani tu "duchovní"
Jsem zkrátka svobodná bytost.
Alaja píše:Ty jsi se jistě po rozvodu přestěhoval jinam...
armin píše:Při sčítání lidu (ještě v době prvního manželství) jsem do kolonky "důvod sňatku" vyplnil "z mladické nerozvážnosti"
armin píše:
Paní Tomášová ten náš rozvod a moji následnou velkou lásku s nejlepší ženou, která tak kdy chodila (všichni kluci tam o ní usilovali) komentovala tak, že někteří lidé v jednom vtělení realizují hned dva životy.
Alaja píše:armin píše:Při sčítání lidu (ještě v době prvního manželství) jsem do kolonky "důvod sňatku" vyplnil "z mladické nerozvážnosti"
To je divné, já v těch papírech takovou kolonku nikdy nenalezla....asi naše město mělo jiné sčítací priority...
Takže to velká láska až za hrob nebyla. Ta přišla až pak.
armin píše:Alaja píše:Ty jsi se jistě po rozvodu přestěhoval jinam...
No já jsem se odstěhoval jinam už před rozvodem.
Při sčítání lidu (ještě v době prvního manželství) jsem do kolonky "důvod sňatku" vyplnil "z mladické nerozvážnosti" Takže to velká láska až za hrob nebyla. Ta přišla až pak.
Paní Tomášová ten náš rozvod a moji následnou velkou lásku s nejlepší ženou, která tak kdy chodila (všichni kluci tam o ní usilovali) komentovala tak, že někteří lidé v jednom vtělení realizují hned dva životy.
O čem je takový osudový vztah?
Alaja píše:
K ručnímu souboji mezi nápadníky u vás nedošlo?
Buď všechno a nebo raději nic.
armin
A jiný druh lásky mne nezajímá.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků