armin píše:Eva Nada píše:
A na co by mi to bylo????
Není ti to na nic, ale je to krásné. Z mého pohledu.
K čemu je krásnému obrazu, že je krásný?
Hrát si na probuzeného je krásné? To snad ne....
armin píše:Eva Nada píše:
A na co by mi to bylo????
Není ti to na nic, ale je to krásné. Z mého pohledu.
K čemu je krásnému obrazu, že je krásný?
armin píše:Krásné je, že si na nic nehraješ, hlavně ne na probuzenou, jak je ta tady zvykem.
armin píše:Druhé světlo je intenzivní, náročné, přísné - "agresivní", "vidělo by nám až do morku kostí", nebylo by kam se před jeho intenzitou a náročností schovat, jaksi vyžaduje okamžitou změnu - teď a ne až potom, vyžaduje okamžité rozhodnutí opustit ty naše jistoty, byli bychom postaveni tváří v tvář pravdě o nás, kterou teoreticky chceme poznat ale ne hned takhle najednou a úplně se odhalit, vystavit...
armin píše:Urážka je dobře míněná (alespoň ode mne) zkouška - u těch co hledají nebo si myslí, že nalezli...
Eva Nada píše:Falešná kočička
Ájo, to myslíš sebe, že jo
Alaja píše:Eva Nada píše:Falešná kočička
Ájo, to myslíš sebe, že jo
Tebe....
honzam píše:armin píše:Druhé světlo je intenzivní, náročné, přísné - "agresivní", "vidělo by nám až do morku kostí", nebylo by kam se před jeho intenzitou a náročností schovat, jaksi vyžaduje okamžitou změnu - teď a ne až potom, vyžaduje okamžité rozhodnutí opustit ty naše jistoty, byli bychom postaveni tváří v tvář pravdě o nás, kterou teoreticky chceme poznat ale ne hned takhle najednou a úplně se odhalit, vystavit...
Našel jsem názorný příklad agresivního světla. Je tohle ta testosteronová cesta agresivního urážejícího bojovníka?
Rok 1990 - sen
- ležím v nějaké tmavé místnosti, starý nábytek..
- najednou se ke mě blíží bíle svítící koule....asi tak 35 - 45 cm v průměru...
- natáhla jsem ruce a štěstím celá zahlcená jsem se vnořila do té koule bílého světla...
- bylo mi nádherně...
honzam píše:armin píše:Urážka je dobře míněná (alespoň ode mne) zkouška - u těch co hledají nebo si myslí, že nalezli...
Už jsme zase u toho páchání dobra!
Eva Nada píše:armine, jak ti sedí nebo nesedí to, co jsem psala o těch světlech?
armin píše:Myslíš že bych měl brát ohled na ďáblovy představy o tom co by jak mělo nebo nemělo být?
Myslíš že bych měl brát ohled na ďáblovy představy o tom co by jak mělo nebo nemělo být?
armin píše:Trungpa ale nebyl rádoby učitel. Naopak.
Ale ten, kdo nemá zkušenost hlubší duchovnosti to nedovede poznat, natož posoudit. Ten soudí jen podle vnějších znaků a vnějších projevů, podle svých předsudků.
Podle svých kriterií, kdo je podle něj (podle ní) učitel a kdo ne. Kdo je probuzený a kdo ne. Třeba takhle to posuzování má "propracované" Trini
Proto si s ní asi tak dobře rozumíš.
Vzájemně si neurážíte duchovní ega, naopak je respektujete
A tak to má být, tak je to správně, ne? To je ta pravá duchovnost, ne?
No a to je právě to milé, uctivé "kalné" světlo, obrana, schovka před tím jasným, náročným, probouzejícím atd.
Takhle se to rozprostřeně projevuje a žije v životě a setkáme se s tím, ale už nesmlouvavě ve smrti.
Tam nám žádně duchovní iluze a pseudo duchovní zážitky nepomohou. Tehdy nastává hodina pravdy, "boží soud".
Eva Nada píše:Áá, dva alfa samci se potkali
To je něco pro nás, bojovníky.
"Buď pozdraveni všichni takto jdoucí!"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků