Trini píše:
A někdo si ho jen namlouvá, aby se mohl předvádět před ostatními.
To soudíš podle sebe ?

Trini píše:
A někdo si ho jen namlouvá, aby se mohl předvádět před ostatními.
Pro pitomce všechno pitominy
armin píše:Je to osud a osud si vytváříme my. A chtění byť sebevětší nepomůže. Je to zřejmě o připravenosti.
To soudíš podle sebe ?
armin píše:Alaja píše:armin píše:No mně to jedno není, proto o tom příležitostně píšu. Jako příklad případným ostatním.
Půvabných duchovních ženských se po světě asi moc nepotuluje....... ty duchovní krásky jsou už zadané.....kde mají ostatní sehnat to, co jsi ty těm ostatním chlapům na chatě vyfoukl před nosem?
Musí se spokojit s tím, co na ně zbylo....nebo snad by jsi těm hledajícím mužům, co po takové kouzelné ženě také prahnou, mohl tu svoji na pár týdnů půjčit, ať to také zažijí na vlastní pocity...
Je to osud a osud si vytváříme my. A chtění byť sebevětší nepomůže. Je to zřejmě o připravenosti.
honzam píše:armin píše:Je to osud a osud si vytváříme my. A chtění byť sebevětší nepomůže. Je to zřejmě o připravenosti.
Je to vývoj od malého párku háďat k většímu. Párek prožívá, co odpovídá jeho stáří.
Je to osud a osud si vytváříme my.
Alaja píše:honzam píše:armin píše:Je to osud a osud si vytváříme my. A chtění byť sebevětší nepomůže. Je to zřejmě o připravenosti.
Je to vývoj od malého párku háďat k většímu. Párek prožívá, co odpovídá jeho stáří.
Jj, o mne by, v mém mládí, armin nezakopl, protože jsem se o duchovno vůbec, ale vůbec nezajímala....
honzam píše:Alaja píše:
Jj, o mne by, v mém mládí, armin nezakopl, protože jsem se o duchovno vůbec, ale vůbec nezajímala....
To nevíš, kdybys v mládí nezaváhala, mohla jsi teď být duchovní carevna celé Rusi.
vostalpetr píše:To soudíš podle sebe ?
No jasně,
přece nebude soudit tebe podle tebe,
Alaja píše:Nevymýšlím si... to jsem prostě vystoupila jednou ráno neplánovaně z vlaku v Praze a nevěděla jsem, co si počít s volným časem...tak jsem to tam trochu prošla, zašla i na Petřín a na Letnou, na Karlův most poslechnout si nějaké ty písničkáře a tak podobně.....a večer na vlak....odjela jsem zase domů...
Armin nikde...
Alaja píše:Nevymýšlím si... to jsem prostě vystoupila jednou ráno neplánovaně z vlaku v Praze a nevěděla jsem, co si počít s volným časem...tak jsem to tam trochu prošla, zašla i na Petřín a na Letnou, na Karlův most poslechnout si nějaké ty písničkáře a tak podobně.....a večer na vlak....odjela jsem zase domů...
Armin nikde...
vostalpetr píše:Je to osud a osud si vytváříme my.
A ten osud pak vytváří nás, kdyby nás totiž nevytvářel, tak by to nebyl vosud ale pitomina...
Trini píše:Alaja píše:Nevymýšlím si... to jsem prostě vystoupila jednou ráno neplánovaně z vlaku v Praze a nevěděla jsem, co si počít s volným časem...tak jsem to tam trochu prošla, zašla i na Petřín a na Letnou, na Karlův most poslechnout si nějaké ty písničkáře a tak podobně.....a večer na vlak....odjela jsem zase domů...
Armin nikde...
Měla jsi holt kliku.
Alaja píše:Notabene...netuším, kolik arminovi vlastně je let. Třeba je o dost mladší než já a v té době ještě chodil do základní školy..... a tudíž ještě nebyl připraven na setkání s opravdovou Ženou...
Trini píše:Alaja píše:Notabene...netuším, kolik arminovi vlastně je let. Třeba je o dost mladší než já a v té době ještě chodil do základní školy..... a tudíž ještě nebyl připraven na setkání s opravdovou Ženou...![]()
Podle všeho je asi o 12 let starší než Eva.
Trini píše:vostalpetr píše:Je to osud a osud si vytváříme my.
A ten osud pak vytváří nás, kdyby nás totiž nevytvářel, tak by to nebyl vosud ale pitomina...
Na tohle armin nemá a ještě dlouho mít nebude.
Alaja píše:Trini píše:Alaja píše:Notabene...netuším, kolik arminovi vlastně je let. Třeba je o dost mladší než já a v té době ještě chodil do základní školy..... a tudíž ještě nebyl připraven na setkání s opravdovou Ženou...![]()
Podle všeho je asi o 12 let starší než Eva.
Jak se ti to podařilo vypátrat?![]()
Trini píše:Jen čtu a pamatuju si. Za ty leta už vím, jak je tady kdo přibližně starej.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků