UV není: neutrální, osoba nemá stejné kvality jako univerzální vědomí
vostalpetr píše:UV není: neutrální, osoba nemá stejné kvality jako univerzální vědomí
Neutrální je tím, že je vším ale také není neutrální protože je i něčím,
ale jinak neutrální není,
protože je tvořivou silou která vše tvoří,
ale na druhou stranu je neutrální proto, že vše co stvoří opět zničí,
z čehož maj mindráci obvykle silné bolení hlavy - z věčné pomíjivosti...
Ale je možné, že nikdy nic nevzniklo a nikdy nic nezaniklo, protože všechno je odjakživa - a právě ted'. Bezčasové. Paralélně, věčně existující. Proto je možná Akasha-kronika.
vostalpetr píše:Jo možný je všechno,
já soudím dle sebe, tedy dle zkušenosti snění, mně ten příměr se snem přijde vcelku správný,
kdy vědomí samo v sobě neustále tvoří různé variace a možnosti snu,
takže sen existuje, jen není skutečný, to co je skutečný je pouze to vědomí jenž samo ze sebe a samo sebou tvoří ty snové světy
samozřejmě že UV to umí jaksi lépe nežli vědomí osobní jenž je poněkud vomezené...
Ale dle toho, že čas jde pouze jedním směrem a prostor se neustále zrychlující rychostí rozpíná,
tak spíše než sen je to jako jakási erupce Vědomí, nebo jako když si Bůh uprdnul...
vostalpetr píše:Ale je možné, že nikdy nic nevzniklo a nikdy nic nezaniklo, protože všechno je odjakživa - a právě ted'. Bezčasové. Paralélně, věčně existující. Proto je možná Akasha-kronika.
Vo tom zpíval moc pěknou písničku Neckář, jenže jak se jmenovala ???
Skusím to najít....
Tos tomu zase dal korunu
Rozpínající se vesmír je přece součástí toho snu - v něm se ti může zdát třeba že se prostor naopak smršťuje.
vostalpetr píše:Tos tomu zase dal korunu
Určitě,
tím si bud zcela jist,
já moc dobře vím jak tě to sere, což je známej tomášovskej mindrák,
kdy ostatní roky chtěli poučovat jak se má diskutovat....
Jen si zvykej, ten Bůh tam dělá tu srandu...
má v hlavě brnění (UV).
Eva Nada píše:má v hlavě brnění (UV).
Ája zase zrnění, co naděláš
ně to vůbec nesere. Zase víš úplný prd.
otvrzuje mi to, že se z tebe stává takovej správnej duchovňáckej chachar, kterej má všechno v paži, problémy řeší levou zadní a má v hlavě brnění (UV).
Co ti to zrnění udělalo?
jak sem psal, můžeš se na všechno vyprdnout jen se nesmíš z ničeho posrat...
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 4 návštevníků