honzam píše:Pro zdravého člověka bývá obtížné přiznat chybu. Pro člověka s narcistickou poruchou je to nemožné, pokud se ukáže, že má pravdu jeho soupeř, kterého se snaží stále dokola znevažovat.
To jsou takové ty nevěcné psychologické pindy
Únik od věcnosti (které nejspíš nerozumím) do posuzování druhých, jejich motivací a duševních poruch
Zkrátka správná ženská v tom pejorativním slova smyslu.
Když mi někdo bude říkat, že země je placatá, tak se ozvu, že to tak není, že se mýlí a věří nejspíš každé blbosti, kterou si někde přečte.
Já nic netvrdím - co není nepochybně prokázáno, ale jaksi zpochybňuji ty "revoluční" teorie, které prokázány nejsou a které někteří, jako třeba Vostál používají jako argument ve svém duchovním blábolení. I když zrovna on na tom naštěstí nestaví ani nelpí ani to nebere tak vážně jako třeba ty Honzame. V tom se máš od něho hodně co učit.
Jinak je mi to celkem jedno, co si kdo myslí, pokud nepíše veřejně nesmysly. Nepotřebuji někoho o něčem poučovat či přesvědčovat. Ale když někdo píše nesmysly, tak se ozvu. To je celé. Opravdu celé. Nic jiného za tím (co ty si tam dosazuješ) není.