Alaja píše:vostalpetr píše:To otáčení jsem si už vyzkoušel a doprocvičil, takže v pohodě.
No vždyt to taky nerozvíjelo tvůj talent,
proč nezkusíš tedy tvoření tulpasů, když cítíš že máš k tomu dispozice ???
Stvoříš a pak zase rozpustíš...
Na internetu určitě bude návod jak to prvé i to druhé...
Sim tě, to už zkusil....okouzlil Evu...a pak měl problém ji zase odkouzlit...
vostalpetr píše:No to je pak blbý...
S manželkou se dá rozvést ale s tulpasem je to asi složitější...
Eva Nada píše:Pravda mi voní.... a přitom jsem se zakoukala do osoby, která tu vůni zprostředkovává, teda někdy.... občas... výjimečně...., jinak je Miroslav pěkný křupan, nevím, jak to lépe vyjádřit..., egoistický moralista, otec Školastik, bezemoční pan dokonalý
armin píše:Eva Nada píše:Pravda mi voní.... a přitom jsem se zakoukala do osoby, která tu vůni zprostředkovává, teda někdy.... občas... výjimečně...., jinak je Miroslav pěkný křupan, nevím, jak to lépe vyjádřit..., egoistický moralista, otec Školastik, bezemoční pan dokonalý
No vidíš, jak to mám těžký. Ať dělám, co dělám, tak ta vůně mne prozradí, vnímavé osoby osloví a neodežene je ani to mé křupanství.
A tak to bylo i s mojí ženou.
Když se nedala ničím odradit nejen mým křupanstvím, ale navíc ještě velkým věkovým rozdílem (17 let), ani tím, že jsem byl ženatý a měl dvě děti, tak se hold nedalo nic dělat. Zkrátka pro ni bylo a je nejdůležitější, to samé, co pro mne. Takže jsme se takto nakonec zase našli.
Dokonce měla dříve vizi, že ten pravý bude mít velké mateřské znaménko na tom a tom místě specifického tvaru. A když později zjistila že to tak mám já, tak zůstala koukat.
No nejlépe by bylo pro tebe si najít také někoho takového osudového z minulých životů. Mám dojem, že k tomu máš dispozice, že je to v tvém osudu. Ale já to bohužel nejsem. Mohu být pro tebe jen příkladem, že je to možné se takto opravdu setkat. A to je ta láska za hrob, na kterou jsi se nedávno ptala.
Eva Nada píše:Spočítat co??
Pokud roky, tak to bylo zřejmé v okamžiku, když já jsem psala, že jsem tygr a armin že je taky tygr....
Alaja píše:Eva Nada píše:Spočítat co??
Pokud roky, tak to bylo zřejmé v okamžiku, když já jsem psala, že jsem tygr a armin že je taky tygr....
...Když si tak krásně rozumí tygr s tygrem, tak když už budeš hledat, tak jedině zase tygra...
vostalpetr píše:Namě to nezkoušej,
já jsem medvík, mně můžeš uhnat leda tak na vůni medu...
Eva Nada píše:Jáčko je zajíc, jako můj manžel....
Jiného, pozoruhodného neznám....
Možná zjistit, jaké znamení je Zdeněk, ale on dost ulítává na Ra, atd., to neeee
Alaja píše:Eva Nada píše:Jáčko je zajíc, jako můj manžel....
Jiného, pozoruhodného neznám....
Možná zjistit, jaké znamení je Zdeněk, ale on dost ulítává na Ra, atd., to neeee
jen jestli je ten arminův tygr pravdivý ...
Eva Nada píše:No právě....
No a ještě k něčemu se přiznám...., čímž nic neporušuji..... kdysi kdysi mi armin poslal emailem údajně svou fotku. Je na ni s manželkou a nějakými dětmi. Slíbila jsem mu, než ji poslal, že ji nikde nezveřejním, což jsem ji taky nikdy nezveřejnila.... ani nevím, jestli ji ještě někde mám, tu fotku.... popravdě, mě ten pán na té fotce nic v srdíčku neřekl.... takže si asi skutečně nejsme souzeni....
Alaja píše:Eva Nada píše:No právě....
No a ještě k něčemu se přiznám...., čímž nic neporušuji..... kdysi kdysi mi armin poslal emailem údajně svou fotku. Je na ni s manželkou a nějakými dětmi. Slíbila jsem mu, než ji poslal, že ji nikde nezveřejním, což jsem ji taky nikdy nezveřejnila.... ani nevím, jestli ji ještě někde mám, tu fotku.... popravdě, mě ten pán na té fotce nic v srdíčku neřekl.... takže si asi skutečně nejsme souzeni....
a že jsi se držela....
Neboj, ty nejsi můj typ....
vostalpetr píše:Neboj, ty nejsi můj typ....
Já vím, já bych taky chtěl leda medvědici, co bych dělal s nějakou tou tygřicí ????
Vždyt by to pak byla ta Sodoma Gomora
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků