armin píše:honzam píše:armin píše:To ej dobrá otázka. A na tu si můžeš odpovědět pravdivě jen ty sám.
Jak si na ni odpovídáš Ty?
Celým svým bytím.
Alaja píše:Pro každou dimenzi platí jiná pravidla, jiné zákony...a i ta Pravda se v každé dimenzi jeví různě...podle stupně poznání jednotlivců v té či jiné dimenzi....
Podle mne by se mělo postupně projít všemi cestami, neb jedinec není "jednobarevný", ale je utkán ze všech uvedených komponentů, ovšem u každého je to vlastně originální různé procentuální složení...
honzam píše:[A ještě něčím dalším?
Eva Nada píše:Ale s Miroslavem, askezí se trefil
armin píše:honzam píše:[A ještě něčím dalším?
Nevím o ničem dalším.
armin píše::poklona:
Dík za tu úrodu od srdce produkovaných názorů a poznatků.![]()
"Persona" tj. ta maska, kterou lidé nosí (a případně hájí a předvádějí na netu), mne nezajímá, ale zajímá mne to, co je za ní...
Ten Život ve všech podobách...
honzam píše:Alaja píše:Pro každou dimenzi platí jiná pravidla, jiné zákony...a i ta Pravda se v každé dimenzi jeví různě...podle stupně poznání jednotlivců v té či jiné dimenzi....
Tady na Zemi třeba takhle:
vostalpetr píše:Já vůbec nechápu proč by se Skutečnosti mělo říkat Pravda ???
Trini píše:vostalpetr píše:Kdyby to třeba byla žárlivost: Jak dlouho se musí žárlit, prožívat žárlivost, aby se transformovala? Ta transformace je podle mne možná, akorát když se od toho distancuje, dívá se na to z nadhledu - tedy je potřeba si nejdříve uvědomit, že žárlím a že mne to vysiluje a dělá neštastným. Že se to nevyřeší potlačováním nebo nalháváním si, že nežárlím atd. atd.
Podle mne je to celé hodně komplexní práce na sobě - aby konečně mohlo dojít k transformaci.
Je to jednoduchý,
No, neni. V podstatě to skoro nikdo nezvládne.
Je tu zažitý koncept o iluzi. I armin píše, že ostatní mohou vnímat realitu "povrchněji" tedy méně celistvě pravdivě než on. Zároveň uhýbá tím, že tu nejpravdivější odpověď si umí dát jen každý sám. Je to maska, za kterou chce vypadat chytře.
vostalpetr píše:Je tu zažitý koncept o iluzi. I armin píše, že ostatní mohou vnímat realitu "povrchněji" tedy méně celistvě pravdivě než on. Zároveň uhýbá tím, že tu nejpravdivější odpověď si umí dát jen každý sám. Je to maska, za kterou chce vypadat chytře.
Já tý diskuzi moc nerozumím o co jde,
a navíc se ani neptám sám sebe, takže si ani nedávám odpověd, takže nevím...
honzam píše:armin píše:To ej dobrá otázka. A na tu si můžeš odpovědět pravdivě jen ty sám.
Jak si na ni odpovídáš Ty?
honzam píše:
"Persona" tj. ta maska, kterou lidé nosí (a případně hájí a předvádějí na netu), mne nezajímá, ale zajímá mne to, co je za ní...
Ten Život ve všech podobách...
vostalpetr píše:Není to tak hrozný,
problémy vždycky začínaj teprve tehdy, když se na něčem příliš lpí...
Alaja píše:Pro každou dimenzi platí jiná pravidla, jiné zákony...a i ta Pravda se v každé dimenzi jeví různě...podle stupně poznání jednotlivců v té či jiné dimenzi....
Trini píše:vostalpetr píše:Není to tak hrozný,
Jo, proto je nejoblíbenější esoterická hláška: "Pust' to!"
vostalpetr píše:Není to tak hrozný,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků