Jen jestli tyhle informace o fake a dezinformacích nejsou také z části pořádné dezinformace....někdy mi připadá, že pravda je oficiálními weby vydávána za dezinformaci a záměrné dezinformace za nejpravdivější pravdu.
A nehodící se pravda je umlčena nálepkou fake....
Třeba co se jen napsalo "pravdy" o UFO a mimoních.....tuny. papírů ....a všechny fotky a filmy jsou podle oficiálních webů fake a dezinformace.....
A když se to nemůže takto snadno a rychle onálepkovat, tak se o tom pro jistotu vůbec na oficiálních webech nepíše.
Pár let jsem skoro denně sledovala přenosy z webkamer na orbitální stanici ISS. A podařilo se mi zahlédnout, občas i oscenovat či nahrát na video létající umělé objekty, zcela evidentně nepozemského původu - ale oficiální weby o tom nenapsaly ani jedno písmenko. Nekomentovaly to ani jako fake - prostě se o tom vůbec nezmínily. Ale kdejaká šmouha na skle se jim do toho repertoáru o fake náramně hodila a hned hromadně psaly, že to prý lovci UFO za mimoně vydávají atd.
Připomíná mi to ty "komunistické" pravdy. Jednou byl kdysi dávno v podniku kde jsem pracovala, svolán mítink všech pracovníků . A tam jakýsi malý papaláš začal vysvětlovat, že se prý šíří fámy, že se bude zdražovat káva a ještě něco jiného. A že prý to není žádná pravda, protože vláda se nechystá zdražovat nic.
Druhý den bohužel to kafe zdražili...fáma byla pravdivá....
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...