Alaja píše:Alaja píše:Kdysi jsem si ve svých snech často létávala nad zemí, občas jsem ve snech ani nechodila, jen jsem "klouzala" tak půl metrů nad silnicí, pokud možno, tak i se zkříženými nohami, v sedě. Paráda. Někdy to bylo fakt velmi živé, že když jsem ráno šla na zastávku autobusu, tak jsem si chtěla "zaklouzat ve vzduchu", bohužel to ani trochu nešlo, ani když jsem se rozeběhla.... Prostě každá sféra (dimenze) má své zákony a svá pravidla.... co je možné v jedné dimenzi, horkotěžko lze aplikovat v jiné dimenzi...
Někdy se ale opravdu mohou ty dimenze propojit...to se stává malým dětem. Třeba když potřebují nutně na WC.....tak se jim může zdát, že jsou na nočníčku.....a pak se probudí v mokré posteli....

Ještě další zkušenosti se sny, pro změnu od někoho jiného...:
Komusi se často zdálo, že ho honí nějaký velký zlý pes. A on prchá, bojí se atd. Prostě měl pak strach ze psů nejen ve snu, ale i když byl vzhůru. Až jednou...prý už byl celý zoufalý v tom snu, tak se proti snovému psovi postavil a začal se s ním prát...a vyhrál. Sny s útočícím psem pak už žádné neměl. A strach ze psů v bdělém stavu také nakonec vymizel.
Poučení : máte-li problémy s nějakými nepříjemnými sny, tak si ty snové problémy v tom snu vyřešte .......a ne, že je budete řešit v bdělém stavu....(v jiné dimenzi)

Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...