Takže tě nezajímá ani příčina tvého jednání, ani důsledky, ke kterým to může vést jak u tebe, tak u ostatních diskutujících.
hm
Budeš se možná divit, ale mě příčiny mého jednání zajímají, i způsoby, kterými se dají rozpoznat.
Proč tedy reaguju na to co sem píšeš?
Především proto, že nejen pro mě, ale i pro ty kteří to tu čtou může být docela inspirativní sledovat, nakolik je možné použít jakékoliv, často i zcela nelogické vysvětlení v potřebě zareagovat na ostatní diskutující agresivně. Agresivita je totiž forma sebeobrany, která se projevuje ponižováním druhých a sebeprosazováním za každou cenu, ber kde ber. To se dá dělat buď naprosto primitivně, nebo naopak velmi mazaně, například v oblasti politiky.
Vo žádným nelogickým vysvětlení fakt nevím,
nejspíš asi máš na mysli to, že jsi blbá kráva...
Ale to je naprosto logický výrok, který samozřejmě nemůžeš při svém sebestředném zaměření (příčiny mého jednání) pochopit
Takže jak je to s těma příčinama (bez ohledu na to že jsi blbá kráva) ???
Příčinou všeho je viz instruktážní video :
https://www.youtube.com/watch?v=3GHcmA9R5Z8
Takže už známe základní příčinu a vše další jsou jen akce a reakce na tuto základní příčinu,
tudíž je vše v pořádku....
Problémy začnou teprve tehdy, když se člověk zacykluje jednou příčinou kterou furt honí dokola, a čím víc ji honí, tím víc ji nemůže dohnat,
kritizuje kritizování, má negativní pocity z negativních pocitů, má strach ze strachu, neuvědomuje si příčinu své honby za příčinami, plánuje neplánování, usiluje o neusilování, honí se za štěstím
Takový lidi pak zcela dle logiky nazývám blbými krávami (viz Maharišiho lákání krávy zelenou travičkou) či ještě lépe vulgárními názvy pohlavních orgánů
Tak vidíš ty blbá krávo, všechno co říkám je logický, že to nechápeš je naprosto správně, kdybys chápala pak bys nebyla blbá kráva, že jo...
A jakže to funguje ?
Základem je UVĚDOMĚNÍ, především uvědomění "já",
a jakmile ego již ví, může se pustit do chtění a nechtění, tedy do plánování,
a již mu s podstatě nic nebrání zacyklovat se dovlastních sraček k úplnému zblbnutí....
Takže dál pokračuj v tom svém cyklování hovadin, ale počítej s tím, že použiju jakýkoliv prostředek k tomu,
abych ti to rozporoval a tudíž ti umožnil se s tím ještě více ztotožnit....