Na bolest pomáhají leda vulgární slova, ne podobné zvuky
armin píše:To je jako to UV které se tak vyjadřuje? Nebo nějaký můj mindrák - nespokojenost s realitou, jaká je? Nebo co???
armin píše:A odkud se berou ty jeho koprolálie?
Alaja píše:
A nebo holt Petra fakt bolí to, co od některých tady čte a neumí to jinak vyjádřit. Možná, že když se setká s některým z vás tváří v tvář, tak vůbec není sprostý, je spíš roztomilost sama, i když ho naštvete.....kdo ví....možná je sprostý jen na internetu....
Mám dojem, že ani armin není zcela osvobozený od používání neslušných slovíček....možná v reálu jich používá víc, než Petr na internetu...kdo ví.....
armin píše:Alaja píše:
A nebo holt Petra fakt bolí to, co od některých tady čte a neumí to jinak vyjádřit. Možná, že když se setká s některým z vás tváří v tvář, tak vůbec není sprostý, je spíš roztomilost sama, i když ho naštvete.....kdo ví....možná je sprostý jen na internetu....
Mám dojem, že ani armin není zcela osvobozený od používání neslušných slovíček....možná v reálu jich používá víc, než Petr na internetu...kdo ví.....
To že Petra bolí, co čte, znamená, že s tím má nějaký problém. Že má nějaký problém s realitou a svobodou druhých lidí, která se nějak příčí s jeho představou (jeho) svobody.
Mne nic, co čtu, nebolí. Zajímá mne pochopit příčiny, toho co se děje a proč se to tak děje. I té potřeby Petra se vyjadřovat s pomocí vulgárních pojmů. Třeba proč se Petr (kterého si jinak vážím) neobejde bez vulgarit a útoků na druhé.
ad osvobození od používání vulgarit:
Já jsem od vulgarit osvobozený. Tj. nemusím je používat a zároveň mi nic nebrání je použít - třeba v reakci na Petra, jako reakci když nastavuje takovou vulgární úroveň diskuze.
Ale normálně je nepotřebuji používat a v běžném životě vůbec nepoužívám. Nepotřebuji takové berličky, abych okořenil či posílil to, co chci druhému "vyjádřit". Ani mi nijak nevadí, stejně jako bučení krav nebo bečení ovcí. Jaký "zobák" mi narostl, takovým způsobem hold vyjadřuji svoje emoce, myšlenky, názory...
Petr se bez těch vulgarit z nějakého důvodu neobejde.
A proč toho není schopen?
armin píše:To že Petra bolí, co čte, znamená, že s tím má nějaký problém.
armin píše:Petr se bez těch vulgarit z nějakého důvodu neobejde.
Alaja píše:
Asi jsi si nevšiml, ale je vulgární jen vůči některým lidem. Takže je otázka, čím těch pár lidí Petra tolik vytáčí? Možná to má nějakého společného jmenovatele...
Zpět na Fórum - úvod, nápady, připomínky, technické věci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník