Jinak si nedovedu vysvětlit tu její zaslepenost
Ale to v lásce bývá častým jevem

Tino píše:armin píše:Vostál to napsal Trini a Trini to publikovala
Fakt?![]()
No ne, kdo by to řekl?
Tino píše:armin píše:Vostál to napsal Trini a Trini to publikovala
Fakt?![]()
No ne, kdo by to řekl?
Alaja píše:Tino píše:armin píše:Vostál to napsal Trini a Trini to publikovala
Fakt?![]()
No ne, kdo by to řekl?
JJ, jen kopírovala, co jí poslal ...
Alaja píše:Jj, otcové občas tím mateřským pudem moc neoplývají. Sice vydělávají na živobytí, ale když přijdou domů, tak pak vyžadují klid.....i to, aby děcka někam raději zalezla a neotravovala je, když oni, pánové tvorstva, jedí, koukají na telku a nebo vyžadují po manželce ty manželské povinnosti.....jinak jsou ochotni ty vnucující se děti (případně plačící či uvřískané), i zmlátit.....občas se to vyskytuje v černé kronice...i některé matky postrádají ten mateřský pud......
Fakt?![]()
No ne, kdo by to řekl?
No ne, kdo by to řekl?
No ne, kdo by to řekl?
![]()
Fakt?![]()
No ne, kdo by to řekl?
armin píše:Trini píše:honzam píše:Je to hrozba pro moje děti. Rozhodně si nepřeji, aby zanikaly a někdo je zkoušel rozpouštět v nějakém Neosobním Bytí.
Obdivuju, jak se nedáš zmást a jdeš svou jedinečnou - ne zrovna jednoduchou cestou.
Touhle "ne zrovna jednoduchou cestou" (ulpěním na svém potomstvu) jde většina matek.
Honzam to sám hodnotí jako svůj karmický trest.
Tino píše:Trini píše:o Honzamovi
Moc se mi líbí, jak jde neomylně svou cestou.
Už se Ti nelíbí tohle?Trini píše:„Skutečně osvícený myslitel, skutečný racionalista,
nikdy nechce nikomu mluvit do čehokoli.
Ne, ani nechce přesvědčovat.
Stále si je vědom, že se může mýlit.“
KARL POPPER (1902-1994)
![]()
honzam píše:armin píše:Trini píše:
Obdivuju, jak se nedáš zmást a jdeš svou jedinečnou - ne zrovna jednoduchou cestou.
Touhle "ne zrovna jednoduchou cestou" (ulpěním na svém potomstvu) jde většina matek.
Honzam to sám hodnotí jako svůj karmický trest.
Je to mnohem horší než ulpění, z ulpění se dá vysvobodit. Není na mně nic k obdivování. Jsou to všechno jen projevy zvířecích pudů. Celá moje proměna směřuje od lidskosti ke zvířeti:
- rohy a ocas
- páření a rození stále dokola
- změněné vnímání času a neznabožství
Je dost dobře možné, že se mi kromě víry odcizí i další prvky patřící k lidské společnosti. Nebudu je už potřebovat, už ze mě nikdy nebude lidská bytost a budu se jen pářit a rodit v nějaké paralelní dimenzi.
Trini píše:A chtěl bys, aby se to změnilo? Chtěl bys to mít jinak?
Petra miluje Petra
Je to mnohem horší než ulpění, z ulpění se dá vysvobodit. Není na mně nic k obdivování. Jsou to všechno jen projevy zvířecích pudů. Celá moje proměna směřuje od lidskosti ke zvířeti:
- rohy a ocas
- páření a rození stále dokola
- změněné vnímání času a neznabožství
Je dost dobře možné, že se mi kromě víry odcizí i další prvky patřící k lidské společnosti. Nebudu je už potřebovat, už ze mě nikdy nebude lidská bytost a budu se jen pářit a rodit v nějaké paralelní dimenzi.
vostalpetr píše:Petra miluje Petra
Proč by mě neměla milovat ?
My všichni Petrové a Petry se prostě navzájem milujeme,
to je prostě takovej osud...
vostalpetr píše:To ale vůbec není špatný,
to je v podstatě ta temná živočišná energie bohyně Kálí...
Když to člověk srovná s nákou tou láskou nebo uvědoměním v kterým se plácá Jana a Tomášovci,
tak todle je Síla...
vostalpetr píše:Bohužel nemám tady repráky u PC,
takže tam vidím jen nákou hoku copatou...
honzam píše:Pátek třináctého
Na Velký pátek byl ukřižován Ježíš Kristus a při Poslední večeři sedělo u stolu třináct lidí a ten třináctý z nich byl Jidáš, který Krista zradil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků