Alaja píše:intago píše:Ale o UFO mi nechtějí nic říci, což mi vadí. Prý si nemám co vynucovat, co chtějí mi řeknou a víc nic...
Je to velmi podezřelé....![]()
A jak vlastně ti tví učitelé vypadají?
Alaja píše:intago píše:Přesně tak. Tato debata je pro sdílení mystických zkušenosti.
Budu jen rád když tu někdo popíše jak cestou advaity došel osvícení ;Poznani ;nirvikalpa samadhi ; zastavení kola karmy a reinkarnace.
Ale o tom se toho moc napsat nedá...savikalpa, nirvikalpa a zase savikapla....někteří si pak dosadí třeba žádoucí sahadža nirvikalpu.....
intago píše:Říkají že žádné tělo nemají a nám se mohou Zjevovat ve tvaru jakém chtějí.
...
aitos píše:Alaja píše:intago píše:Přesně tak. Tato debata je pro sdílení mystických zkušenosti.
Budu jen rád když tu někdo popíše jak cestou advaity došel osvícení ;Poznani ;nirvikalpa samadhi ; zastavení kola karmy a reinkarnace.
Ale o tom se toho moc napsat nedá...savikalpa, nirvikalpa a zase savikapla....někteří si pak dosadí třeba žádoucí sahadža nirvikalpu.....
Nejde to popsat, jde to do značné míry přiblížit, nikoliv však předat. Proč by také jinak o tom Buddha, Mahariši a jíní tolik řečnili? A ty myslíš trvalou nirvikalpu? Jako píše zde na konci, že ani nevíš co se s tebou tady děje?? http://www.rudolfskarnitzl.cz/Texty/rozhovor_1.htm
aitos píše:Intago zmizí a ti "potrefení" se vrhnou na mne, to abych taky raději vzal kramle...
aitos píše:Intago zmizí a ti "potrefení" se vrhnou na mne, to abych taky raději vzal kramle...
Alaja píše:aitos píše:Intago zmizí a ti "potrefení" se vrhnou na mne, to abych taky raději vzal kramle...
intago píše:Spíš by se dali nazývat andělé archandělé serafíni.
intago píše:To myslíš vážně?? Tohle je urážka Boha a Jeho nejbližších podřízených.
Fakt líp zmizet
intago píše:My jsme nikdy nikoho v lidském těle v meditacích neměli a to jich bylo tisic
intago píše:Spíše bych to popsal že jsem se Jim dostal do Vědomí. Jakési učebny kde mi vysvětlovali a ukazovali filozofii Všeho. Tedy žádné obláčky. Byli kolem mne s i se střídali
intago píše:Pocity s vize jsou Tam propojeny. Vlastně je to totéž. Jsou to abstraktní tvary mataticke. Často fraktály
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků